Összespóroltam egy adag pénzt, és a befektetésén gondolkozom. Nagyon nem érzem biztosnak mindenféle papírok vásárlását, így aranylapokra gondoltam?
Figyelt kérdés
Nézegettem az arany árfolyamokat, és a kis ingadozásokat leszámítva évek múlásával folyton nő az árfolyam.
Van valakinek ezzel tapasztalata? Rengeteg brókercég ajánlatát látom, de gondolkozom, hogy egyénileg oldanám meg a vásárlást. Van valakinek ezzel tapasztalata?
2013. ápr. 15. 11:28
11/12 anonim válasza:
Utolsó, miért nem?
Ha műteni kell, sem magadat műtöd meg. Ha szakit kell hívni, szintén inkább kihívod többnyire és nem magadtól szereled meg a vízvezetéket, vagy mást. Ha nem értesz elég jól a pénzügyekhez, akkor miért ne fordulhatnál abban is szakértőhöz?
12/12 anonim válasza:
Egy szakértő tegnapelőtt írt egy cikket, hogy az arany akkora pofont kapott két nap alatt, hogy mindenki menekül belőle nem látni a zuhanás végét. Tegnap óta 5%-t emelkedett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!