Kínából mennyi idő alatt hoznak el egy kiss csomagot?
"Elég nagy hülyeség ez a sosem érkezik meg duma."
Elnezest kerek, amiert leirtam a tapasztalatomat! ;)
" de ugyanakkora az esélye, mintha egy Magyarországon feladott csomag nem érkezne meg."
Ez nyilvan nem igaz. Sokkal hosszabb utat kell megtennie a Kinabol postazott cuccnak. Nekem egyszer a kuldemeny meg valahol Kinaban elakadt, a felado meg nagy artatlanul sajnalkozott. :D
Én a gearbest.com-ot ajánlom rettentő korrekt kínai vállat, a meg nem érkezett csomagokat pótolják, a garancia is korrekt, levideózod a hibás terméket, elküldőd, és többnyire megtarthatod, és vagy újraküldik az árut, vagy visszatérítik az oldalon lévő pénztárcába, ahol további extra pontokat is adnak mellé, ami 30%-ban szintén beváltható. A termékeket levideózva (bemutató videó), és feltéve biztos 5-200 dollárt kaphatsz, kérdés a videó minősége (nem felbontásban!) és az oldal látogatottsága. A terméket ingyen is megkaphatod, ha megfelelő számban kattintanak a linkedre.
A VÁM és ÁFA értékhatárra ügyeljetek, de vannak EU raktárból küldött termékek is, ez a leírásban szerepel.
Egyéb esetben 22euro felett 27% ÁFA és 45euro felett a mindenkor érvényes VÁM tarifa + 27% ÁFA terheli a küldeményt, amit vagy a postásnak kiszállításkor, vagy a NAV-nál kell megtéríteni.
Mindehez megfelelő angol nyelvtudás szükséges!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!