Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kínából mennyi idő alatt...

Kínából mennyi idő alatt hoznak el egy kiss csomagot?

Figyelt kérdés
Egy egyszerű gyűrűről lenne szó, és Kínából rendeltem, kb mikorra érne ide, ha azt mondták hogy hajóval szállítanak...

2013. ápr. 14. 21:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Én szoktam rendelni egy kínai oldalról, majdnem 2 hónap volt a legutóbbi, de általában 1 hónap körül szokott lenni.
2013. ápr. 14. 21:50
 2/14 anonim ***** válasza:
Lehet 1 het, de lehet, hogy sosem erkezik meg (tapasztalat!).
2013. ápr. 14. 21:51
 3/14 anonim ***** válasza:
60%
Elég nagy hülyeség ez a sosem érkezik meg duma. Eddig az összes csomagomat Kínából rendeltem, és mindegyik megérkezett időben, úgy, ahogy rengeteg ismerősömnek is. 4-5 hetet mondanak a szállításra.
2013. ápr. 14. 22:07
 4/14 anonim ***** válasza:
58%

"Elég nagy hülyeség ez a sosem érkezik meg duma."

Elnezest kerek, amiert leirtam a tapasztalatomat! ;)

2013. ápr. 14. 22:12
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
van hogy nem erkezik meg. a csodas magyar postai dolgozo hazaviszi...
2013. ápr. 14. 22:17
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondtam, hogy ilyen nincs, de ugyanakkora az esélye, mintha egy Magyarországon feladott csomag nem érkezne meg. Nagyrészt inkább egy postai dolgozó tulajdonítja magának, minthogy fel sem adják, vagy meglopnak. Nekem az idő-garantált csomagomat egy hét után, folyamatos telefonálgatás után széttépve hozta meg a postás, amiben egy méretre varratott ruha volt. Gondolom fel is próbálták páran.
2013. ápr. 14. 22:30
 7/14 anonim ***** válasza:

" de ugyanakkora az esélye, mintha egy Magyarországon feladott csomag nem érkezne meg."

Ez nyilvan nem igaz. Sokkal hosszabb utat kell megtennie a Kinabol postazott cuccnak. Nekem egyszer a kuldemeny meg valahol Kinaban elakadt, a felado meg nagy artatlanul sajnalkozott. :D

2013. ápr. 14. 22:34
 8/14 A kérdező kommentje:
Szánalmas ez a magyar posta :/ én igazából ezért kezdtem el parázni mert töb mint egy hónapja rendeltük és még mindig nem érkezett meg, de arra is kíváncsi lennék, hogy tulajdonképen milyen úton, hozzák el a feladótól a házunkig...
2013. ápr. 14. 22:36
 9/14 anonim ***** válasza:
2 héttől 35 napig bármennyi lehet. Nekem leginkább 30. nap körül érkezik. Ha meg nem jön meg, írni kell az eladónak, én kaptam másikat. Amúgy egyre nagyobb a loss arány, ahogy én látom, bár érdekes módon csak a ruhák tűnnek el valahol, a féldrágaköveim sosem:D
2013. ápr. 15. 09:24
 10/14 anonim válasza:

Én a gearbest.com-ot ajánlom rettentő korrekt kínai vállat, a meg nem érkezett csomagokat pótolják, a garancia is korrekt, levideózod a hibás terméket, elküldőd, és többnyire megtarthatod, és vagy újraküldik az árut, vagy visszatérítik az oldalon lévő pénztárcába, ahol további extra pontokat is adnak mellé, ami 30%-ban szintén beváltható. A termékeket levideózva (bemutató videó), és feltéve biztos 5-200 dollárt kaphatsz, kérdés a videó minősége (nem felbontásban!) és az oldal látogatottsága. A terméket ingyen is megkaphatod, ha megfelelő számban kattintanak a linkedre.

A VÁM és ÁFA értékhatárra ügyeljetek, de vannak EU raktárból küldött termékek is, ez a leírásban szerepel.

Egyéb esetben 22euro felett 27% ÁFA és 45euro felett a mindenkor érvényes VÁM tarifa + 27% ÁFA terheli a küldeményt, amit vagy a postásnak kiszállításkor, vagy a NAV-nál kell megtéríteni.

Mindehez megfelelő angol nyelvtudás szükséges!

2016. szept. 8. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!