Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kínából mennyi idő alatt...

Kínából mennyi idő alatt hoznak el egy kiss csomagot?

Figyelt kérdés
Egy egyszerű gyűrűről lenne szó, és Kínából rendeltem, kb mikorra érne ide, ha azt mondták hogy hajóval szállítanak...

2013. ápr. 14. 21:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Kiss zenekaros gyűrű? :D Nekem átlagban 3-4 hét alatt eddig ideért minden ebayről és gearbest-ről.
2016. szept. 8. 12:00
 12/14 anonim válasza:
Én rendeltem a tinydeal.com-rol egy kis cuccot nem volt sok és 2 hét alatt megjott de én egy hónapra számítottam.
2017. okt. 5. 22:07
 13/14 anonim ***** válasza:
Az a helyzet, hogy Kínából sokkal gyorsabban ideér a csomag Mo-ra, mint a már itt Mo-n levő csomag elér a címzetthez. Ez "köszönhető" a tetves Magyar postának, aki lassan már drágábban dolgozik, mint egy futárcég, aki kimegy a megadott címre, felveszi a csomagot, és kiviszi a megadott címre, tehát háztól-házig szállít. Nekem pont van egy szállítás alatt levő csomagom, ami Kínából 8 nap alatt ért Mo-ra, és 21 napja itt van a postán, és xarnak kiszállítani. Ha csak lehet, a postát el kell kerülni jó messzire. Tetves banda.
2018. máj. 23. 20:19
 14/14 zoli798 válasza:

van hogy nem erkezik meg. a csodas magyar postai dolgozo hazaviszi...

Hát ezzel nem értek egyet,más országbann lehet ,sőt biztos ,hogy várakoztatnak direkt,sőt tapasztalat Franciaországbann ez igy van...arrol nincs tapasztalatom hogy külföldön bontanák-e a csomagot ,vagy lopnának-e,de Magyar postánál tuti nincs ez,nagyon szigoruan veszi a magyar posta az időbenn,és éppségbenn valo kiérkezést,ha te bontva kaptál valami csomagot,biztos vagyok benne ,nem itthoni postai dolgozó bontotta ki.Tapasztalat...sok külföldi országbann dolgoztam,oda is rendeltem csomagot kinábol is,de magyarbol is jött nyomkövetéssel,soha nem a magyar postánál akadt meg a cucc,merem állitani a magyar posta európa egyik legjobb postája.Mielött.....nem vagyok postai dolgozó,ez nem reklám,csak tapasztalat.Kinábol 12-15 nap alatt meg szokott jönni a cuccom magyarba,ali express normállal,Franciaországbann pl 2 hónapot vártam rá,pedig benn volt az országbann,a fr postán csak nem hozták ki.Ha elakadt a csomagod az kinn van külföldön,vagy a vámon,akkor kapsz egy levelet,vagy ami valószinübb a postán....ha magyarbann van a cucc 2 max 3 nap és nálad lessz már.

2018. szept. 9. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!