Kínából mennyi idő alatt hoznak el egy kiss csomagot?
van hogy nem erkezik meg. a csodas magyar postai dolgozo hazaviszi...
Hát ezzel nem értek egyet,más országbann lehet ,sőt biztos ,hogy várakoztatnak direkt,sőt tapasztalat Franciaországbann ez igy van...arrol nincs tapasztalatom hogy külföldön bontanák-e a csomagot ,vagy lopnának-e,de Magyar postánál tuti nincs ez,nagyon szigoruan veszi a magyar posta az időbenn,és éppségbenn valo kiérkezést,ha te bontva kaptál valami csomagot,biztos vagyok benne ,nem itthoni postai dolgozó bontotta ki.Tapasztalat...sok külföldi országbann dolgoztam,oda is rendeltem csomagot kinábol is,de magyarbol is jött nyomkövetéssel,soha nem a magyar postánál akadt meg a cucc,merem állitani a magyar posta európa egyik legjobb postája.Mielött.....nem vagyok postai dolgozó,ez nem reklám,csak tapasztalat.Kinábol 12-15 nap alatt meg szokott jönni a cuccom magyarba,ali express normállal,Franciaországbann pl 2 hónapot vártam rá,pedig benn volt az országbann,a fr postán csak nem hozták ki.Ha elakadt a csomagod az kinn van külföldön,vagy a vámon,akkor kapsz egy levelet,vagy ami valószinübb a postán....ha magyarbann van a cucc 2 max 3 nap és nálad lessz már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!