Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » 2013-ban kapott már valaki...

Anheszenamon kérdése:

2013-ban kapott már valaki Bursa Hungarica ösztöndíjat?

Figyelt kérdés
Igényeltem, meg is kaptam, az önkormányzat elutalta a pénzt ahova kellett, de hozzám semmi nem érkezett? Érdekelne van-e valaki hasonló helyzetben.....Nálam kezd betelni a pohár.....az Eperbe tegnap be tudtam lépni új jelszóval, ma már nem fogadja el.....tegnap is 20.ra fogadta el kb.....érdekelne ki ül rajta.....még egy telefonszám v e-mail cím sincs.....
2013. ápr. 10. 08:43
1 2 3
 21/26 anonim válasza:

akiknek megjött, hol tanultok??

én szte-n, de még semmi...

2013. máj. 19. 12:39
 22/26 CeasarCsilla válasza:

Hali!

Én Debrecenben tanulok, B típusú Bursát kellene kapnom, de még nekem sincs kiírva :/

2013. máj. 20. 10:19
 23/26 anonim válasza:

Nekem ezt irták: A Bursa Hungarica ösztöndíjak folyósítása a felsőoktatási intézmények hallgatói jogosultságellenőrzését követően indulhat meg. Az első ellenőrzésre és ezt követő kifizetések elindítására az 51/2007-es Kormányrendelet alapján legkorábban márciusban kerülhet sor, ugyanis február a beiratkozási időszak. Tekintettel arra, hogy a Bursa Hungarica Ösztöndíjpályázat 2013-as kiírása módosított határidőben történt meg, a honlapunkon is megtalálható ütemterv szerint az önkormányzati ösztöndíjak utalásának első időpontja április 10-re módosult. A megadott határidőben sajnos nem volt lehetőség az intézményi visszaigazolásokra, emiatt az áprilisi utalások nem valósultak meg.

Jelenleg a felsőoktatási intézmények jogosultságellenőrzése van folyamatban, a 2013-as pályázatok esetében - a bejegyzett intézményi igazolásokat követően utalhatják azonnal az intézményi ösztöndíjrészeket az intézmények (felsőoktatási intézményi forrásból) a februártól májusig terjedő időszakra.

Az intézményi jogosultságellenőrzést követően utalhatja az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő az intézmények számláira a beérkezett települési ösztöndíjrészeket, ezt utalják tovább a jogosult hallgatók részére az egyetemek, a kézhezvételt követően.

Az ösztöndíjkifizetések késedelmével kapcsolatban türelmüket és megértésüket kérjük, egy új elektronikus pályázatkezelő rendszer fejlesztése történt meg az elmúlt évben intézményünknél, amelyiknek a felsőoktatási intézményi indítása nem várt akadályokba ütközött.

Reményeink szerint hamarosan minden jogosult pályázó megkaphatja az ösztöndíját.

2013. máj. 21. 13:39
 24/26 anonim válasza:
nekem megjött 4 havi önkormányzati
2013. máj. 23. 11:22
 25/26 NoName0601 válasza:

Most mondhatnám, hogy megnyugtattak a válaszaitok, de igazából nem :))) (Csak abban az értelemben, hogy sokan vannak ugyanezzel a problémával)

Miskolci Egyetemen tanulok. Neptunt rendszeresen ellenőrzöm már hetek óta - csak az intézményi rész van kiírva, de egy fillért nem láttunk még az egyetemen abból sem. Ma hívtuk fel az önkormányzatot, hogy most mégis mi a *&Đ]Đ]#[&{ van; mondták, hogy ők már FEBRUÁRBAN elküldték a listát és a pénzt is... A Humán Erőforrás ül a pénzünkön.......

2013. máj. 29. 08:56
 26/26 anonim válasza:
Budapesten élek, nekem is csak 4 havi intézményit utaltak, de a Neptun mutatja, hogy ott az 5. havi intézményi, nálunk mindig hónap 10-én van utalás, tehát az 5.et majd június 10-én utalják. Önkormányzatinak se híre, se hamva, kiírva sincs, semmi, pedig nekem is kéne, kisgyereket nevelek...
2013. máj. 29. 16:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!