Anheszenamon kérdése:
2013-ban kapott már valaki Bursa Hungarica ösztöndíjat?
Figyelt kérdés
Igényeltem, meg is kaptam, az önkormányzat elutalta a pénzt ahova kellett, de hozzám semmi nem érkezett? Érdekelne van-e valaki hasonló helyzetben.....Nálam kezd betelni a pohár.....az Eperbe tegnap be tudtam lépni új jelszóval, ma már nem fogadja el.....tegnap is 20.ra fogadta el kb.....érdekelne ki ül rajta.....még egy telefonszám v e-mail cím sincs.....2013. ápr. 10. 08:43
1/26 anonim válasza:
Szia! Én is igényeltem, és még semmi, már rég meg kellett volna kapni, nekem is nagyon fontos lenne, de nem tudunk mit csinálni, én írtam nekik üzenetet, és azt a választ kaptam, hogy TALÁN majd a következő kifizetéskor sorra kerül, ezt így, szó szerint, nem nagyon törődnek vele, hogy valakinek nagyon fontos lenne, gondolkodom rajt hogy jövőre is kérjem e, mert ha jövőre is ezt csinálják, a fene idegesíti magát miatta, csak húzzák vele az ember agyát, adjam- ne adjam (?) !
2/26 A kérdező kommentje:
Én írtam nekik e-mailt és fel is hívtam őket, az eperben küldtek értesítést, de a pénz sehol.....nem fogom annyiban hagyni ha nem kapom meg! Ebből botrány lesz akkor...és naná h jövőre is igényelni fogom...ők be tudják szedni a pénzeket, fizetek a suliért is, ennyi jár!!!!
2013. ápr. 20. 10:48
4/26 anonim válasza:
Még én sem kaptam meg, de ezt találtam:
"Késve kezdődnek meg a 2012/2013-as tanév tavaszi félévének Bursa Hungarica ösztöndíj kifizetései. A késedelem oka, hogy a Wekerle Sándor Alapkezelő még nem küldte meg számunkra a jogosultság ellenőrzési listát, így még nem tudjuk, hogy kiknek kell fizetni, se azt, hogy milyen összeget. Az első kifizetések pontos dátuma még nem ismert."
5/26 anonim válasza:
még mindig semmi... rohadjanak már meg, még 2 hét van a félévből, és még mindig nem utalták
6/26 A kérdező kommentje:
Ez az...már itt a félév vége és semmi, remélem nem tolják ki jövőre mert akkor nagyon ideges leszek, az önkormányzat már januárban elutalta....nem tom mi ez a keverés és ki használj a a pénzünket :@ egyszerűbb lenne, ha rögtön nekünk adnák, ilyen hülye kifogásokat, hogy az intézmény visszaigazolja, h valóban oda járunk, könyörgöm.....amikor igényelni kellett csatoltunk hozzá hallgatói jogviszony igazolást.....ez mind csak kifogás :@
2013. máj. 5. 12:29
7/26 anonim válasza:
késedelmi díjat kellene fizettetnünk velük.
ha mi nem fizetünk, egyből ugranak, különböző plusz összegeket kell fizetni, egyszer nekik is lehetne fizetni...
mondjuk nem volt konkrét időpont megadva, szval nincs mihez mérni...
8/26 anonim válasza:
ezt találtam, talán már lesz valami
9/26 A kérdező kommentje:
Tegnap megérkezett az ösztöndíj egy része, vaki megkapta még rajtam kívül?
2013. máj. 10. 08:12
10/26 anonim válasza:
Én kaptam. De viszont nem tudom eldönteni, hogy most 2 hónapnyi összeget kaptam, vagy 4 hónapnyit utaltak az önkormányzati vagy az intézményi részből.. Az egyetemen a Tanulmányi Osztályon vajon tudhatják a választ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!