Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A cigaretta mindenhol ugyanann...

A cigaretta mindenhol ugyanannyiba kerül?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 9. 22:49
 1/5 A kérdező kommentje:
pl a piros marlboro mindenhol ugyanannyi?
2013. ápr. 9. 22:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen, országon belül egységáras.
2013. ápr. 9. 22:51
 3/5 anonim ***** válasza:

Igen, Magyarországon belül mindenhol, mindenféle dohányterméknek egységes ára van, a kis butikoktól kezdve a nagyobb üzletekig.

Talán Szlovákoknál olcsóbb bár ilyen euró árak mellett nem tudom pontosan hogy mennyi. De amikor még jó volt a forint akkor kint fele annyiért kaptam mint idehaza.

2013. ápr. 9. 23:00
 4/5 anonim válasza:
Bar nem tudom ez magyarorszagon mennyire mukodik, lehetseges h tudnal mashonnan europabol online rendelni cigit vam meg ilyenek nelkul? Nezz utana, lehet h megeri. Foleg ha romaniabol vagy a balkanrol rendelsz.
2013. ápr. 10. 05:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Haverom most járt Németországban és Kínában is. Németországban kb. 1200-1300 forintnyi euró 1 doboz, míg Kínában 1 doboz cigi kb. 300 forintba kerül jüanról átszámítva.
2013. ápr. 10. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!