Miért csak cigi mellett lehet jót beszélgetni? A dohányosok ezt mondják.
Sok ismerősöm azt mondja, cigi mellett olyan jókat lehet beszélgetni. És szívesen mennek ki rágyújtani, meg dumálni.
Én nem dohányzom, csak egy párszor próbáltam, de elég sz*r szerintem.
Nem értem miért érzik úgy, hogy cigi mellett jókat lehet beszélgetni.
Más aki dohányzik, is így érzi?
mert egy klikket alakít ki a meglévőn belül(pl osztály, v melóhely)
így jó alkalom kibeszélni másokat, megvitatni az épp aktuális pletykákat, v azokat a dolgokat amik mérgesítik az embert
de amúgy ugyanarról beszélgetnek amikről pl a nemdohányos társaik pl a melóhelyen,de erősíti őket a tudat, h ők most különvonultak, ráadásul hasonló tevékenységű társaikkal vannak, így jogot formáljanak arra h megvitassanak dolgokat pl azokról akik benn vannak, és csinálják a dolgokat
Ha kimegyünk cigizni folyton jönnek a témák (suliban, szünetben).
Van olyan bnőm is, akit így ismertem meg, kettővel alattam jár, de mindig jött ki cigizni, aztán megismertük egymást. Tök jó fej, már párszor elmentünk sulin kívül is ide-oda :-D
De nem csak suliban, mondjuk ha elmegyünk egy plázatúrára, szépen egy-két óra után kimegyünk cigizni, úgyis lesz vmi, amiről tudunk beszélgetni, meg röhögni, amíg elszívunk egy-két szálat. Mióta a bulihelyeken (discoba, kocsmába) betiltották szintén ha kimegyünk rágyújtani úgyis lesz vmi, amiről dumálunk közben. Már csak ezért is szeretek dohányozni :-P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!