BWIN-en mennyi idő, amíg azonosítanak?
Figyelt kérdés
Elküldtem a személyi igazolványom mindkét oldalának fényképét, amit jól lehet látni, mennyi idő, amíg azonosítanak és ki tudnak fizetni?2013. ápr. 9. 22:14
1/3 anonim válasza:
Mostanság nagyon lassúak, 2-3 hétig is eltart, mire elfogadják a feltöltött doksit.
2/3 A kérdező kommentje:
Elég szarok is, inkább BET365....Segítőkészek, azonnal megcsinálnak szinte mindent ( személyi azonosítás is max 3 nap ) és van élő chat, amiben segítenek mindenben. BWIn ehhez képest egy fos.
2013. ápr. 11. 17:15
3/3 Lautres válasza:
Heló
nekem is ez azzal van problémám, hogy bwin nem ad semmi infót arról, hogy mennyi az adatok átfutási ideje kifizetéseknél.
De miután feltöltöttem a személyimet(színes, atcképes, felhasználónevet feltüntetve) az után is azt írja ki, mikor rámegyek a lifizetésre, hogy "személyazonossági ellenőrzés szükséges." de a háttérbn ott vannak a kifizetési módok...
szóval nálad is eu a helyzet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!