Kiszámoló pénzügyi tanácsadása. Ki volt már ilyenen és mi a tapasztalata? Megéri az árát (35 ezer)? Mennyivel kapok többet, mintha a blogot olvasom (kiszamolo.hu)?
Figyelt kérdés
Mennyire személyre szabott? Ugye tényleg nem értékesít semmit, az nem csak kamu? A blog alapján szimpatikus, de mégis csak pénzbe kerül, ugye?2013. ápr. 7. 22:12
11/11 anonim válasza:
Jóbarátom elment hozzá, utána kérdeztem, hogy megérte? Azt mondta, hogy pont be akart fizetni 60.000 forintot egy unit-linkedbe, és ott volt már nála a pénz is. Konkrétan azt megspórolta neki az első 10 percben, mert mondta hogy átverés, és ne fizesse be :P
Azóta is visszajár hozzá, milliós nagyságrendben spórolt már neki pénzt.
Nekem is sokat segített nem elveszíteni, pedig én csak a cikkjeit olvasom.
Ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!