Kiszámoló pénzügyi tanácsadása. Ki volt már ilyenen és mi a tapasztalata? Megéri az árát (35 ezer)? Mennyivel kapok többet, mintha a blogot olvasom (kiszamolo.hu)?
(Nem voltam, de) pont az, hogy pénzbe kerül jelent(ene) garanciát arra, hogy nem akar rádtukmálni minden sz*rt.
Kérdést sokkal inkább neki érdemes feltenned, mint itt kérdezned. Az alapján, ahogy leírta, hogy mit történnek ott vagy milyen infót adott ennek-annak, az alapján elég személyre szabottnak tűnik.
Ha van némi pénzmozgásod (nem minimálbért keresel, tudsz félretenni, van biztosításod/hiteled/befektetésed) akkor 35ezer nevetségesen alacsony összegnek tűnik azért, amit nyerhetsz rajta.
Szia!
Alkusz vagyok, így ismeretes számomra a tény, mely szerint egy felkészült alkusz nem fog pénzt kérni pénzügyi tanácsadásért, én pl. soha nem kérek, ugyanis olyan cégnél dolgozom, amely fizeti a munkám. Sajnos ma ezt kevesen tudják, az emberek azt gondolják, hogy ha valami nem kerül pénzbe, az kamu, vagy nem legális. PSZÁF által regisztrált tanácsadó vagyok, minden pénzügyi témában naprakész (többet tanulunk és vizsgázunk kb. mint az orvosok :)) ha gondolod, segítek.
"ugyanis olyan cégnél dolgozom, amely fizeti a munkám"
Na, és vajon milyen döntésre sarkallod az ügyfelet, ami neki jó (és ezért semmit nem kapsz) vagy ami a cégnek jó (akitől a fizetést kapod)?
Ilyen ügyleteknél nem az ügyfél kiszolgálása a célod (nem abban vagy motivált), hanem a cég kiszolgálásában. Persze védekezhetsz azzal, hogy neked az a jó, ha az ügyfél elégedett, de igazából ez nem igaz. Neked az a jó, ha az ügyfél fizet (a cégednek, sokat és most) és lehetőleg olyan terméket választ amin Neked jutalékod van.
ügyletek :) látod, ez a baj az emberekkel... azt hiszik, ha valami nem kerül pénzbe, az nem is jó :)
Törvényi kötelességem az ügyfél érdekeit képviselni, ellenkező esetben nem csak keményen büntetnek, hanem el is tiltanak. Nézz utána az alkusz fogalmának, és aztán gondolkodj el.
Különösen felhívnám a figyelmed arra, hogy:
2003. évi LX. törvény erre vonatkozó része:
(2) Az alkuszi tevékenységet végző gazdálkodó szervezet ügynöki és többes ügynöki
tevékenységet nem végezhet.
az alkusz köteles az ügyfél tájékoztatása alapján
pontosítani az ügyfél igényeit és szükségleteit, valamint azokat az indokokat, amelyek a
közvetítő által adott szaktanácsot alátámasztják."
"jólvan, akkor kérek 35-öt, és ugyanolyan tanácsot adok, mint ingyen tenném :) ez így jó?"
Ez falvédőre kéne hímezni! Komolyan! :)
Ez értelmetlen. Minek segítene bárki ingyen?
Pláne ha semmit nem akarok tőle, rajta keresztul venni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!