Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Pályakezdő önéletrajz?

Pályakezdő önéletrajz?

Figyelt kérdés
Érettségizett pályakezdő vagyok, 1 hónapot dolgoztam, mint ingatlanos. Az önéletrajzomba ezt is beírtam, mert igaz rövid ideig, de becsületesen csináltam. Szépen elrendezett, ízléses az önéletrajzom, de mit tudnék még beírni? Tervek, célok témakör? Azt akarom, hogy lássák, hiába nincs tapasztalat, talpraesett és becsületesen dolgozni akaró fiatal vagyok.

2013. ápr. 7. 14:21
 1/3 anonim ***** válasza:
42%

Mondjuk még ezt!

( Az jó ha regisztrálva vagy!tudod támogatást kap a munka adó! csak fele járulékot kell megfizetni ha 25 év alattit alkalmaz!)

Jelenleg regisztrált munkanélküli vagyok!

KARAKTEREM:

- Büntetlen előéletű, szorgalmas, kreatív, türelmes alkat vagyok

- Gyorsan alkalmazkodom a változásokhoz, tovább képzésben részt veszek

- Remekül együttműködöm a csapatmunkában, de önállóan is képes vagyok dolgozni!

Alulra, helység, dátum, aláírás, név.

2013. ápr. 9. 15:59
 2/3 A kérdező kommentje:
Ez jó, de ezt inkább a motivációs levélben tudnám elképzelni.
2013. ápr. 9. 17:38
 3/3 anonim válasza:
22%

senkit nem érdekel, hogy mit akarsz, azt kell oda írni amit látni akarnak.

azt akarják látni, hogy tapasztalt vagy és olcsó munkaerő.

mivel nálad csak az utóbbi igaz, így vagy hazudnod kell, vagy eltitkolni képzettséget, vagy ha pályakezdő vagy valóban feltüntetni, hogy téged megéri alkalmazni.

a lényeg, hogy küldd el naponta 8 helyre az önéletrajzod, 10 nap alatt 80, akkor már talán fog érkezni 1-2 visszajelzés.

2014. jan. 25. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!