Létezhet, hogy ezek a gyémánt eljegyzési gyűrűk átváltva, csak 13 ezerbe és 28 ezerbe kerülnek?
Persze, tudom, hogy Amerikában lehet ennyiért megkapni. Ha meg is venném, akkor Amerikában venném meg majd. Nos?
tedd már hozzá hogy mennyibe keürlne hazahoznod onnan... legalább a duplája és akkro ott járunk hogy az a 13 meg 28 ezer máris 40 illyetve 90 ezer.
és az több mint valoszinü, hogy használt hiba cimkézik újnak.
Én ha eljegyezném barátnömet nem csicsáznám agyon a gyürüt mert nem azon lenne ott már a hangsuly hogy fej nagyságú topáz és rubinkirakásos legyen a gyürü. :)
Nahja, GYÈMÀNT...DIAMOND, mi?
Ezeket az infókat azért nem árt figyelembe venni:
Diamond Information
Stone shape Princess
Minimum color IJ
Minimum clarity I2-I3
Cut Good cut
Minimum Total Carat Weight 0.13 carats
Stone Creation Method Natural
Stone Treatment Method Non-treated
Ezeknek a "gyémántoknak" a tisztasága igen csak csekély.
L2-L3 tisztaság a leggyengébb a sorban.
Persze jó dolog "elhinteni" leendö Kedvesednek, hogy Te egy gyémánt-gyürüvel kérted meg a kezét!
De valójában ezek az ékszerek (normális tisztaságu kövel) 6 számjegynél (Ft-ban) kezdödnek.
Ezeknek a feje egyáltalán nem nagy :) Én is azért nézek ilyeneket. Hazafele ki a francos nyavalya tudná bebizonyítani, hogy az a gyűrű nem Magyarországról származik ami az ujján van? Senki...
Köszi ezt a tisztaság infót. LE tudnád írni ide az összes ilyen kategóriát?
A pici,kis tisztaságú elég értéktelen...
Lehet olcsó,de okkal.
Amúgy egy ilyen "kaliberü" gyürüért nem kell amerikáig "menni".
Egy "komolyabb" gyémánt gyürühöz, amúgy certifikát is jár, ami a kö tulajdonságait igazolja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!