Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Visszaadtam az eljegyzési...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszaadtam az eljegyzési gyűrűt, jól tettem -e vagy sem?

Figyelt kérdés
Kettesbe szerettem volna elmenni a párommal az orchideák éjszakája vásárra és kiállításra, mert ritkán vagyunk kettesbe. Ő viszont anyukáját is hozta és szerinte el akarom szakítani a családjától.Nem tartom családtól való elszakításnak azt, ha egyszer család nélkül akarok elmenni valahova.
2012. nov. 17. 08:02
 1/10 anonim ***** válasza:
szerintem nem tetted jól.
2012. nov. 17. 08:07
 2/10 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem jól tetted, mert ezzel megmentetted öt egy hülye, hisztis nötöl. Aki ennyire féltékeny mindenki másra, mint te, az nem alkalmas arra, hogy párkapcsolatban éljen.
2012. nov. 17. 08:12
 3/10 anonim ***** válasza:
61%

Jól tetted! Az a férfi nem férfi, aki a menyasszonyával szervezett programra viszi magával anyucit is :-P Az csak anyámasszony katonája lehet :-P

Keress egy igazi férfit!

2012. nov. 17. 08:20
 4/10 menta34 ***** válasza:

Az a kérdés, hogy tudta-e, hogy kettesben szeretnél menni.

Ha tudta és úgy vitte, akkor jogos. Ha nem tudta, akkor túlreagáltad - ami amúgy hosszú távon jogos is lehet, mert kis túlzással ha te erre ennyire vágytál kettesben akkor ezt neki éreznie kellene :)

2012. nov. 17. 08:25
 5/10 anonim ***** válasza:
Azért vannak lukak a történetben. Sőt az egész egy luk.
2012. nov. 17. 08:46
 6/10 anonim ***** válasza:
esetleg lyuk
2012. nov. 17. 08:46
 7/10 anonim ***** válasza:

Ne már gyerekek!

Ilyenkor élesedik ki, hogy gyerekek próbálnak tanácsot adni...

Annyi esze bárkinek lehet, hogy ha egy éjszakai programot szerveznek arra nem viszünk szülőket. Főleg ha a párom szervezi! És ilyen felfogással, hogy "el akar szakítani a családtól" ... Az ilyen ember maradjon otthon anyuci szoknyácskája alatt.

2012. nov. 17. 09:04
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem igenis jól tetted! Mi az, hogy egy éjszakai programra viszi az anyját úristen. Ha továbbra is ilyet csinál akkor lapát, vagy ha most ilyet csinál mi lesz később? Lehet csak a szülői nyomás miatt van veled, mondták neki, hogy szerezzen barátnőt stb...
2012. nov. 17. 09:20
 9/10 anonim ***** válasza:

Rákerestem erre az orchideák éjszakájára...

Előtte az első gondolatom az volt, hogy éjszakai programra anyucit??

Aztán meg arra, hogy hopsz, ez nem is igazán éjszakai, inkább esti... és lehet, hogy anyuka szeretett volna elmenni, de nem volt kivel?

Itt igazából minden az előzményeken múlik szerintem... meg volt-e beszélve, hogy kettesben lesztek? Vagy csak jelezted, hogy el szeretnél ide menni?

Mert ez tulajdonképpen nem egy romantikus valami - ahogy a címből gondoltam - hanem egy kertészet hosszabbított nyitva tartású napja, vásárlási akciókkal...

Tehát: ha meg volt beszélve, hogy kettesben szeretnél vele elmenni, és egy romantikus estére készültél, akkor igen, jogos a reakciód...

De ha az utóbbi, akkor túlreagáltad...

Nem írtad, van-e mamának férje, másik gyereke...

Illetve az sem mindegy, ez milyen kontextusban hangzott el: "szerinte el akarom szakítani a családjától"

Természetes, hogy kettesben szeretnétek lenni minél többet, de ha a anyukának nincs senki más az életében, aki fontos lenne neki, akkor az is természetes, ha ő keresi a társaságotokat.

Ilyen esetben meg kell találni az egészséges összhangot. Az se jó, ha mindig a nyakatokon lóg, de azt se szabad, hogy akkor innentől fogva idegennek tekintjük...

És ez az, amiről mint előzmény - mi kívülállók nem tudunk semmit.

Ha ezt az egészséges összhangot nem tudjátok kialakítani, akkor jól tetted, hogy véget vetettél neki... ha csak a kommunikáció hiánya miatt nem lett kialakítva, akkor meg elkapkodtad.

2012. nov. 17. 10:16
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem volt az annyira éjszakás program. Már 10-kor pakoltunk elfele....

Amúgy meg ezeken az orchideás dolgokon kb. 50-60 az átlagéletkor, tudom, én is orchizok.

Gyertek a Vajdahunyad várba a kiállításra is, ott könnyen le tudjátok rázni a mamit :)

2012. nov. 17. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!