Én 294-en váltottam egy-1,5 hónapja, most 305. 700 eurót váltottam, szóval egy hónap alatt 8000-et nyertem vele. 310-15-ig elszaladhatna, akkor visszaváltanám forintra
Ezt nem értem sosem, hogy az emberek miért akkor akarják átváltani a forintjukat euróra, amikor már magas az árfolyam. Egy ismerősöm is 2011-ben átváltotta a többmillió forintját euróra, 310 forintos áron, aztán csak lesett, amikor 280-ra ment vissza és bukott párszázezret.
Akkor kéne átváltani a forintodat euróba, amikor viszonylag alacsony az árfolyam (ha ez a célod), nem most, amikor rohadt magas. Nem a pánik idején kellene váltani, hanem a béke és nyugalom idején, előre készülve a rosszabb időkre!
Ha euród van és azt akarod forintba, akkor még szerintem várj vele 310-15-ig, mondjuk ez a kockázatvállalási hajlandóságodtól függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!