Ha szoc. Rászoltság alapján fizeti az önkormányzat a tb-met és elköltöztem, ilyenkor mi van?
Figyelt kérdés
februárban lejárt az 1 év, de gyesen vagyok, így is kell ez a hatósági bizonyítvány?2013. márc. 14. 11:22
1/6 anonim válasza:
Február végén bementél bejelenteni, hogy gyes-en vagy?
2/6 A kérdező kommentje:
2012 júni óta vagyok gyesen.
miért be kellett volna jelenteni?
2013. márc. 14. 11:33
3/6 anonim válasza:
Előtte magad után fizetted? Mert én januárban voltam bent a navnál ez ügyben, hogy megszünt a gyesem, és magam után kell fizetnem ezután, mert nincs munkahelyem. Ez meg is volt. Viszont én is akkor már kismama voltam, és direkt rákérdeztem, hogy ha nyáron megszülök, akkor hogyan tovább? Azt mondták akkor is be kell majd mennem, és vinni a szül.akvi kivonatot babának, és kitölteni megint egy nyomtatványt. És onnantól nem kell magam után fizetnem 3 évig, de be kell jelentenem a gyes megállapítását.
4/6 A kérdező kommentje:
nem fizettem soha magam után, mert elötte is gyesen voltam:) előtte pedig dolgoztam
2013. márc. 14. 11:44
5/6 anonim válasza:
Akkor semmi gond. Csak nem értettem, hogy akkor milyen 1 év járt le februárban?!
6/6 A kérdező kommentje:
1 évre állapítják meg
köszi a segítséged.
2013. márc. 14. 11:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!