Bet365. Működhet ez a módszer?
Szóval először is szögezzük le, rettenetesen nem értek a számokhoz és a fogadáshoz.
Láttam rengeteg fogadóiroda weboldalán, hogy létezik ún. "Live fogadás", ami arról szól hogy meccs közben az aktuális eredményt látva lehet fogadni. Ezeknek a szorzója 1,10.
Namost ha én megraknám az éppen aktuális 85. percben nyerésre álló csapatra azt a 15ezer forintot, az nagy eséllyel bejönne. A 15ezerből 16500 forint lett. A 16500 forintból pedig 18150, napi 5 live fogadással ez nem is olyan kevés az óvatos embernek. Na és itt jön az én kérdésem, hogy működne ez így? Vagy korlátozza a bet365 hogy naponta 1 live fogadást tehetsz, esetleg azt hogy csak úgy veheted ki a pénzed ha az EGÉSZ pénzedet felrakod egy nagyobb szorzós meccsre?
Ugyanezen a taktikán gondolkodom én is, kb 15 ezerrel beszállnék, első nap nyermék kb 2-3 ezret, aztán már 18ezerrel szállnék be, a harmadik nap már kb 20 ezerrel. De csak a tuti meccsekre fogadnék.
Ha sokx nyerek még ha kis téteket is, akkor nem korlátoznak le? mert ha így haladnék, akkor mondjuk 2 hónap után már 100ezret is feltehetek egy 1.02-es meccsre, ezt naponta többször megjátszva, nyerhetek napi 8-10 ezret. Ez nem kis pénz havonta. Most is 3 olyan meccs volt amiore felraktam volna az egész pénzt, kettő 3:0-n állt a 70. percben, egy 2:0-nál a 75-ben. Bár kb 500 forintot nyertem vna ha 15 ezerrel szállok be, de ezek a 99%os tuti meccsek.
Én csak egy dologtól félek, h ki kell adni az adataimat egy külföldi oldalnak, személyigazolvány másolatot stb. Akárki visszaélhet vele....
Én ezt a módszert kipróbáltam sokszor. Egyébként nem tartom rossz módszernek,de tisztában kell lenni néhány dologgal. Közbeszúrom egyébként vannak esetek,mikor a 90.percen túl is enged fogadni. Ez akkor van,ha lehet tudni hány percet fog hosszabbítani a spori,hisz a szabályzatban benne van,hogy csak az az eredmény számít,ami a hivatalos hosszabbítás végén van. Tehát ha te fogadtál hazai győzelemre és a spori mégis tovább engedi a játékot,mint a hosszabbítás,és akkor eseik a győztes hazai gól az nem számít már.
Visszatérve mire kell figyelni ,illetve milyen feltételek kellenek a sikeres fogadáshoz ennél a szisztémánál.
Először is JÓL KELL ISMERNED a focit. Ugyanis ahogy az előttem szólok mondták mindez csak statisztika. Az iroda statisztika alapján adja meg a szorzót. Ha elég jól simered a focit ,akkor az esélyed meg tudod növelni a statisztikán túl. Hogy értem ezt?
ismerni a csapatok formáit,tudni,hogy mely csapatok mire lehetnek képesek bizonyos ellenfelekkel szemben,vagy helyzetekben. bajnokság ,kupameccs is más.hazai pálya előnye pld döntő tényező lehet. csoportmeccsnél ha már továbbjutott valaki ,vagy nem akkor a otivációs tényező.Az összeállítás erőssége.Pld sérülések miatt gyengébb a kezdő.És még számtalan dolog ,amit úgy hívok,hogy ismerem a focit.
Ha meccs közben fogadsz... Ez valóban sokkal megbízhatóbb,hisz bármelyik csapat kifoghat egy rossz napot. Pld ki gondolta volna,hogy A Real Madrid 4-0 ra kikap egy haamdosztályú csapattól pár éve kupameccsen...ilyenek eőfordulhatnak.
A meccset nézni közben a legjobb,de pld bet365 statisztikát is ad a helyzetekről labdabirtoklásról.ez utóbbi ngyon hasznos. Ha vezet a hazai csapat 1-0-ra,és mondjuk 11-0 a kapuralövések száma ,akkor nagyon kicsi a valószínűsége,hogy fordít a vendég csapat. Előfordulhat elméletileg ez is pld két játékost kiállitanak a hazai csapatból:)
Ez a focitudás,és még nem említettem a pszichológia tényezőt. ha folyamatosan nyerésben vagy eltompul az ítélőképességed és már olyanra is kezdesz tenni,ami nem biztos... Vagy növekszik a nyomás rajtad a sok nyerés miatt,már nem tudod milyen veszteni,mire kell figyelni,megzavarodsz:)
Ezért jó,ha időnként szünetet tartasz.
Végeredményben jó módszernek tartom,de ehhez stabil psziché és tudás kell. Még így se nyer az ember örökké VISZONT a duplázás,triplázás nem lehetetlen. Én nyertem többször a tétemnek 10 szeresét 2-3 hónap alatt,hogy elbukjam az egészet,vagyis bekövetkezett valami váratlan,vagy én voltam túl mohó. Én ezt úgy védeném ki,hogy bizonyos szoros nyerésnél egyszerűen kiveszem legalább azt a pénzt amennyivel kezdtem,vagy többet,hogy nyereség is legyen :)
Ha jól simered a focit,akkor nem csupán a meccs végi fogadásokkal tudsz keresni. számatalan más jó lehetőség is van,kezdve a hendikeptől a gólszámig, vagy a nem kap gólt,továbbjut a csoportból stb
Azt észrevettem,hogy a fogadóiroda jópár esetben jobb oddsokat ad,mint amennyit valójában kéne adni ,gondolom pont az automatizáltság miatt. Ez amit egy szakértő rögtön kiszúr. Egyáltalán nem biztos,hogy a legkisebb oddsok a legjobbak .-)sőt... Akár 1,1... 1,2 is lehet tuti. sőt volt már párszor,hogy 1.001en buktam el :)
Az biztos egy idő után pihenő kell. A Végül. A tuti tipp megtalaálása nem úgy megy,hogy napi 5 vagy 6. Több száz fogadási eseményt is végig kell nézned néha,hogy megtaláld a megfelelőt és lesz,hogy aznap nem lesz egy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!