Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A tetoválás akadályozhat...

A tetoválás akadályozhat abban, hogy rendőr legyek?

Figyelt kérdés

Rendőrnek szeretnék tanulni, viszont van néhány tetoválásom ( a tarkómon egy felirat, a csuklómon, a fülem mögött, és a tenyér-kézfej közötti részen ).

Az lenne a kérdés, hogy ez akadályba ütközik a rendőröknél?

Lehetek így rendőr?

2013. márc. 6. 15:14
 1/9 anonim ***** válasza:
Igen akadályozhat, mert csak akkor "fogadják el" a tetoválást, ha ruhával takarható részen helyezkedik el! Pl. hát, mellkas, vádli...
2013. márc. 6. 15:30
 2/9 anonim ***** válasza:
21%
Homlokodon nincs egy, hogy AGY???
2013. márc. 6. 15:31
 3/9 A kérdező kommentje:

nem tudom miért kellene, hogy legyen, attól hogy van tetoválásom nem vagyok 'agyatlan'!

az első válaszolónak, meg köszönöm az ÉRTELMES választ.

2013. márc. 6. 15:40
 4/9 A kérdező kommentje:
A tarkómon egyébként a hajam, vagy az ing gallérja eltakarja, ott is akadályba ütközik?
2013. márc. 6. 15:42
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Tanulmányozd egy kicsit a google-n az alábbi fogalmakat: társadalmi normák, előítélet, első benyomás. Szerintem Te magad is rájössz a válaszra. Ez a baj a tetkókkal, hogy nem lehet őket levetni csak úgy...
2013. márc. 6. 16:07
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
2013-ban ez még probléma? Azt hittem elmúltak azok az idők
2013. márc. 6. 16:44
 7/9 anonim válasza:
Ma napság már szerintem nem igazán számit.Én már nem 1-2 olyan rendörrel találkoztam akinek LÁTHATÓ HELYEN volt tetovállása,az egy dolog hogy mit irnak elö,és egy dolog hogy gyakorlatban meg van olyan rendor akinek LÁTHATÓ!!! helyen van.ugy hogy szerintem ezen ne parázz,ha mész beiratkozni ugy is meg mondják a suliban ha a tetko kizáro ok.De mondom én már jópár tetkos rendörrel találkoztam Pesten is.
2013. márc. 7. 08:24
 8/9 anonim válasza:
6%
2013. márc. 7. 08:26
 9/9 őszintelány válasza:
Igen lehetsz :)
2014. szept. 29. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!