Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Tetoválással felvesznek...

Tetoválással felvesznek rendőr főiskolába? Bővebben alul.

Figyelt kérdés

Az alkaromra van tetoválva egy 2 soros szöveg. Az érdekelne, hogy ennek ellenére van e esélyem bejutni rendőr főiskolára/akadémiára. Azt hallottam, hogy rendőröknek nem lehet, viszont láttam már rendőrön tetoválást. Azt is hallottam, hogy lehet, csak ha rajtuk van az egyenruha, nem látszódhat, tehát nem látható helyen lehet.

Ja és szlovákiai iskoláról lenne szó, de gondolom ez a "feltétel"mindenhol egyforma. Előre is köszi!

2012. dec. 20. 23:25
 1/2 anonim ***** válasza:
Sajnos még egy rendőrt sem láttam alul öltözötten :( Egyébként totálisan abszurd a feltételezés, hogy Szlovákiában ugyanaz a szabály mint itt. Sok magyar nem tudja, de igaziból Szlovákia egy másik ország
2012. dec. 20. 23:37
 2/2 anonim válasza:
Magyarorszagon tudtommal, csak olyan helyen lehet tetovalasa minden közalkalmazottnak, amit egyenruha minden formaban takar. Tehat ha mondjuk felemeled a karod akkor sem latszodhat a tetovalasod. De mondom ez Magyarorszag es csak az en tudomasom szerint!!!
2012. dec. 21. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!