Buvar8 kérdése:
Hallott már valaki a Site - Talkról?
Figyelt kérdés
2013. márc. 3. 19:29
1/3 anonim válasza:
Olyan másfél éve hallottam róla. Azaz egyik ismerősöm beregisztrált engem is. Azt hittem, hogy ő ezért pontokat vagy pénzt, vagy akármit kap (először ezt mondta), ezért hagytam. Később kiderült, hogy csak akkor, ha vagy én, vagy általam beszervezett emberek "részvényeket" vesznek. Innentől kezdve számomra érdektelenné vált, és töröltettem magam a rendszerből. Persze a "hír"leveleket azóta is kapom, hiába mondom még azokat is le. Az alap szöveg az volt, hogy "ha már úgyis annyit facebookozol, akkor keress vele pénzt, ez egy éven belül akkora lesz, mint a facebook!". Még ha gyököt vonok belőle és elosztom kettővel, akkor sem igaz - másfél év után sem. Ezalatt kb kéthetente volt "leállás", nem volt elérhető a honlap. Informatikusként ezen csak szánakoztam... Nincs az a karbantartás, ami másfél napot vesz igénybe egy honlapon. Egy magát komolynak valló honlapon... Aztán nemrégen egy egyhónaposnak induló kb 4 hónapos "leállás" volt, "megújulás" miatt. Kérdem én: ki tapasztalt leállást a régi facebook-ról timeline-ra váltáskor? Ismétlem: ők facebook-szintűek akarnak lenni. Meg aztán vegyek részvénycsomagot X EUR értékben? Hát erre leginkább egy laza 'nyád szokott lenni a válaszom. Merthát az ismerős már látott olyat aki evett olyat aki ebből jól él. Valahol Hong-Kong környékén, merthogy odavalósi a Sitetalk. Az ismerős vett. Vannak is neki beszervezettei, jobb lábai-bal lábai, csak éppen pénze nincs. Nemhogy ebből, de még rá is költött...
2/3 anonim válasza:
Ócska sláger MLM.
A közösségi média jó, ééértem? Ebben van. Interneten vásárolni jó, ééértem? Itt azt is lehet. Akarsz pénzt keresni? Mi is, erre kell a pénzed*jav. Innen majd milliárdos leszel.
3/3 anonim válasza:
Igen, anno még facebook és iwiw riválisnak tüntették fel.Mondván ők nem fizetnek a tagoknak, a site talk igen. Ennek már több mint 1 éve, azóta sem sokat, plusz megjelent a Google+ és a Microsoft is dolgozik ezerrel a projekten é talán akkoriban még a Twitter sem volt ennyire népszerű.
Itt pedig inkább a page rank és a google anlízis az érdekes, a többit nem ítélném meg, mert nem találtak meg ezzel a lehetőséggel, de online marketingben és kereskedelemben van tapasztalatom, aminek egyik fontos eleme lehet az itt feltüntetett analízis:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!