Mit írjak még az önéletrajzomba?
Leírtam már a személyes adataimat ( lakcím , telefon , szül. dátum ) .
Írtam egy rövid bemutatkozást amiben megemlítettem pár mondatot magamról és hogy mihez értek .
Ezt követően leírtam az iskoláimat , szakmai tapasztalatot .
Miről írjak még bele ?
Köszönöm a válaszokat .
A rövid bemutatkozóhoz bele írtam a számítógépes ismereteimet . Idegennyelvet nem igazán tudok és szerintem fölösleges megemlíteni , hogy csak pár szót tudok angolul . A lakcímet kitöröltem .
Szerintem ezt a pár mondatos leírást hagyd a fenébe, először én is így csináltam majd csináltam egy teljesen más milyet és egyből behívtak 3 helyre beszélgetni, már megvolt hogy mi volt a gond.
A személyes bemutatkozást hagyd a fenébe akkor.
Nos először írd le a személyes adataid, plusz az elérhetőség, telefon e-mail.
Utána jöjjenek az iskolák,m középsuli, utána egyetem vagy fősuli, ha az nincs akkor a tanfolyamok vagy ahol szakmát szereztél annak a nevét milyen szakma végzés dátuma.
Ha ez megvan jöhetnek az eddigi munkahelyek mikor hol mettől meddig és szerintem célszerű utána írni hogy miért szűnt meg az adott helyen a munkaviszonyod, mert ha nem rúgtak ki hanem lejárt a szerződésed vagy csak határozott időre vettek fel pl 3 hónapra nem többre akkor célszerűbb ezt odaírni hogy ne kételkedjenek abba hogy most hanyagság miatt vagy más anyagi okból vágtak ki hanem mert határozott idejű volt a szerződés vagy nem volt már rád igény munkahiány miatt ezer oka lehet, érdemes ezt beleírni nagyvonalakba.
Ezek után akkor jöhetnek az egyéb dolgok,
Számítógépes ismeret, egyéb tanfolyamok, nyelvismeret, van-e jogosítványod, aztán jöhet a hobbi, de azt sem kell regélni csak írd le hogy mi az és kész aztán ha behívnak elbeszélgetésre úgy is ráfognak kérdezni ha kíváncsiak rá.
Aztán a legvégére pedig mehet hogy milyen munkakörbe szeretnél elhelyezkedni elsősorban, meg hogy azon kívül még milyen lehetőségek érdekelnek még. Ha nagyon kell a munka ami szerintem egyértelmű akkor célszerű azt odaírni hogy minden lehetőség érdekel téged, aztán kipróbálod, ha meg nem tetszik még mindig kiléphetsz onnan.
Név
születési idő
lakcím
elérhetőségek /telefon, email/
iskolák
szakmai tapasztalat /munkahelyek/
egyéb információ
- vezetői engedély
- nyelvtudás
- egyéb tanfolyamok
az egyéb blablát -még a motivációs levelet is- átugorja/törli a párom, most vett fel 5 embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!