Eladónak jelentkezem holnap egy üzletbe. Mit írjak az önéletrajzomba a "magamról" részhez?
Figyelt kérdés
Egy ilyen munkakörben mik az előnyök?
Leírtam a fontosabb jó tulajdonságaimat, mint hogy pontos vagyok és precíz a munkámra, pályakezdő vagyok így start kártyát is tudok igényelni. Miket szoktak még ide írni, ami hasznos lehet?
2012. szept. 16. 19:02
1/2 anonim válasza:
Írd, hogy jó a beszédkészséged, szeretsz beszélgetni, nem vagy agresszív, nehezen lehet kihozni a sodrodból, megértő vagy, segítőkész, ha valaki nem ért valamit, nem leszel ideges, hanem elmagyarázod másképp neki, stb. ilyenkor gondolj bele, hogy te mit várnál el egy eladótól. gondolom azt, hogy segítsen mindenben, és nem azt, hogy pl. agresszív legyen.:)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!:)
2012. szept. 16. 22:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!