Hogyan működik a tesz-vesz?
Figyelt kérdés
Ha felrakok egy árút és azt eladom és átutalással szeretném ha fizetnének akkor ez hogyan zajlik?
Először átutalja a pénzt aztán én elküldöm postán amit eladtam?Vagy fordítva?
Mert félek elküldöm az árút de nem fizetik ki és az árút sem kapom vissza.Van valakinek tapasztalata?
Válaszokat előre is köszönöm!
2009. szept. 11. 17:12
1/4 anonim válasza:
szia! én is teszveszes vagyok, és nálam is átutalással kell fizetni. az átutalás az úgy működik, hogy a vevő mikor megnyeri a licitet, és kap számlaszámot, mikor átutalta a pénzt, akkor küldöd el a csomagot! ha nincs sms értesítés a banknál, érdemes előreszólni a vevőnek, hogy értesítsen, ha átutaltad, 'nehogy elfelejtsd megnézni'!
2/4 A kérdező kommentje:
Értem és köszönöm a válaszod!:)
2009. szept. 11. 18:00
3/4 anonim válasza:
Én is teszveszes vok de épp ezért a személyes átvétel híve :-D
4/4 anonim válasza:
Utálom a postás dolgokat, szerintem ha megjelölöd a személyes átvételt is több lesz a licitálód!
De először átutalja a pénzt, aztán Te elküldöd, amit megvásárolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!