Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Tesz-veszes, vaterás tagok,...

Tesz-veszes, vaterás tagok, észre vettétek, hogy ma semmi nem működik egyik portálon sem?

Figyelt kérdés

Jól átalakították a dolgokat! Mindkét aukciós portálon voltak dolgaim (nem eladás) és most csak a Vaterás látszik a Teszen is. Címet szerettem volna módosítani, azt sem engedi...

Tapasztaltatok Ti is ilyet?

2010. dec. 16. 10:24
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja, meg a fórum sem működik:-( Oda akartam írni, hogy mit tettek a jól működő aukciós oldalakkal:-((
2010. dec. 16. 10:25
 2/7 anonim ***** válasza:

Nekem a Vaterán minden működik és minden megmaradt. Kicsit szokatlan még, mert már nincs egy nagy összesítő oldal, ahol látok mindent, de összességében jó.

Viszont a Facebookon láttam, hogy sokan ki vannak akadva. Írj nekik ott.

2010. dec. 16. 10:35
 3/7 A kérdező kommentje:

Szia!

Igen a Vaterán minden maradt (bár ott nem sikerült címet módosítanom), de a Tesz-veszen is csak a Vaterás dolgaimat látom:-(

Akkor megyek a Facebook-ra... Köszi a tippet!

2010. dec. 16. 10:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem meg nem lett összevonva, a teszen csak az oda feltöltött dolgok vannak, a vaterán is csak az eddigi vaterások.
2010. dec. 16. 10:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is most írtam a tesz-nek, hogy csinálják már vissza, mert átrakták a dolgaimat egy általuk kreált másik névre.
2010. dec. 16. 10:55
 6/7 A kérdező kommentje:

Húú hát durva!

Mindenkinek más és más nem jó és nem működik! Na ezt jól elk...ták! Hogy fogják ezt rendbe tenni?? És mennyi időbe fog telni?? És mennyi látogatót, felhasználót fognak így elveszteni?? :-((

Gáz az egész!

2010. dec. 16. 11:13
 7/7 anonim ***** válasza:
én is kiakadtam már éjjel, mert egyforma volt a felhasználónevem mindkét oldalon, erre a teszveszen önkényes módon adtak egy új idióta nevet. Ennyi erővel csinálhattak volna a 2 oldalból egyet, mert így már semmi értelme, hogy összevonták, de közben mégsem...
2010. dec. 16. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!