Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintetek ez átverés?

Szerintetek ez átverés?

Figyelt kérdés

[link]

[link] uj1ev/sem1/sem11a9ef.php?em=t9210@freemail.hu&fn=Istv%C3%A1n

[link] uj1ev/sem1/sem12ax3c.php?em=t9210@freemail.hu&fn=Istv%C3%A1n

2013. febr. 20. 18:21
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:

"ha valaki le utánozza a másikat amit csinál milliomos l"

Ugye ezt te sem hiszed el? Minden egyes új belépő konkurencia...

Igazán sokat pedig csak olyannal lehet keresni, ahol kevés vagy nincs konkurencia.

2013. márc. 16. 12:02
 42/47 A kérdező kommentje:

ma 12:02

De ezt én nem a magyar piacra értettem azért amerika ezerszer nagyobb és nagyobb a piac

2013. márc. 16. 12:08
 43/47 anonim ***** válasza:

Egyrészt attól, hogy egy piac nagyobb még nem változnak meg a piac működési mechanizmusai, másrészt kicsit szerintem túlbecsülöd azt az USA piacot...

315 millió az USA lakossága, tehát "csak" 32x nagyobb, mint a magyar piac. Összehasonlításképp az EU lakossága olyan 520 millió körül van, ergo jóval nagyobb a piac.

2013. márc. 16. 12:33
 44/47 anonim válasza:
100%
Szerintem teljesen mindegy, hogy átverés-e vagy sem. Garantálni senki sem fogja neked, hogy milliomos leszel, ha megveszel egy x Ft-os anyagot. Ugyanúgy hiába veszel meg 1000 könyvet, ha nem csinálod a lépéseket a célod felé, akkor nem érsz oda soha. Ha sajnálsz 5000 Ft-ot olyan tudásért kiadni, amit egyébként évekbe telne magadnak összegyűjjteni, akkor összegyűjtheted egyedül. Ha garanciát akarsz, vegyél kenyérpirítót! Ez utóbbit Clint Eastwood mondta - és ő már letett egy pár dolgot az asztalra.
2013. márc. 16. 20:26
 45/47 anonim válasza:

2, 4, 5, 8, 16, 24, és még egy páran:

Péter egy szóval sem állította, hogy munka nélkül lehet pénzt keresni,sőt...!

Több mint valószínűnek tartom, hogy akik az állítják átverés az egész, azok még az ingyenes anyagait sem próbálták... egy biztos átverésről tudok eddig(A Lottó - de tisztelet a kivételnek, jelenkezhet akinek már volt több milliós nyereménye vagy telitalálata(megfelelően igazolva ezt))... (Én mindegyiket megnéztem már, fel is vagyok iratkozva a hírlevelére (Nem Vagyok Tag (MÉG!))...

#16: valóban rengeteg "hasonló témájú" weboldal van a neten, de hogy szűröd ki hogy melyik működőképes és melyik nem???

itt semmi sem titkos, ott van minden az interneten, a kérdés inkább az: Van-e elég időd hogy megkeresd ezeket az anyagokat, megértsd és felhasználd???

sajnos sokan vannak akik életük végéig a rossz úton haladnak, Péter csak a Jó utat mutatja meg, az hogy Te ebből mennyit tudsz kihozni, az már csak rajtad múlik!

a játékfüggőnek: abba nem gondoltál bele, hogy azért hogy a gép előtt ülsz és játszol, ki fog fizetni neked??? ->SENKI! Ezt az időt inkább az üzleted marketingjére, fejlesztésére fordítanád... (Mert az IDŐ csak fogy, csak 1 életünk van!!!)

36-os: Te dolgozol valahol? Ha igen, akkor miért kérsz érte pénzt???...

41-es: "Minden egyes új belépő konkurencia" ezek szerint akár egy általános iskolai tanárnak a diák konkurencia?

Ne az legyen a kérdés, hogy Péter meg tudja-e csinálni, hanem hogy TE megtudod-e és akarod-e(csak rajtad múlik hogy a hosszabb vagy a rövidebb utat választod, ez már csak a Te felelősséged!)

2013. aug. 12. 14:21
 46/47 anonim ***** válasza:

"a játékfüggőnek: abba nem gondoltál bele, hogy azért hogy a gép előtt ülsz és játszol, ki fog fizetni neked??? ->SENKI! Ezt az időt inkább az üzleted marketingjére, fejlesztésére fordítanád... (Mert az IDŐ csak fogy, csak 1 életünk van!!!)"

És te abba nem gondoltál bele, hogyha mindig pénzt keresel, akkor mikor fogsz játszani (=azt csinálni amit szeretsz)? SOHA! A pénzkereséssel töltött időt fordíthatnád játékra, máris jobban éreznéd magad.

Mert az IDŐ csak fogy...

2013. aug. 12. 15:36
 47/47 anonim válasza:
#46: amikor nem pénzt keresek, akkor tanulok, a játék a dedósoknak való... Az élet az nem JÁTÉK!!!
2013. aug. 12. 20:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!