Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerintetek ez átverés?

Szerintetek ez átverés?

Figyelt kérdés

[link]

[link] uj1ev/sem1/sem11a9ef.php?em=t9210@freemail.hu&fn=Istv%C3%A1n

[link] uj1ev/sem1/sem12ax3c.php?em=t9210@freemail.hu&fn=Istv%C3%A1n

2013. febr. 20. 18:21
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:

Miért, ha 100ezerért adná mi lenne?

Egyrészt sokkal kevesebben mennének el rá, másrészt többen (jogosan) úgy érezhetnék, hogy lehúzás volt ilyen sokat kérni érte (nincs akkora csereértéke egy ismeretlen szemináriumnak).

És ha ingyen lenne mi lenne?

Minden komolytalan ott lenne hogy szétbarmolja a chatet (ingyé van, megjelennek rajta az igénytelenek is), másrészt lenne úgy is aki nem menne el de osztaná itt az észt, hogy ami ingyen van az annyit is ér (ez gyakran még igaz is).

5000 egy jó ár, mert megjelennek rajta sokan akinek taníthat, és még jó bevételre is szert tesz.

Amúgy ha egy profi angoltanár tanít téged angolul, akkor utána elfelejt angolul szerinted? Miért ne taníthatná azt amihez ért?

Attól Péter sem lesz kevesebb, hogy megtanít pár embert, hogy miképpen nézzen a pénzre, hogyan szerezzen könnyebben állást vagy mitől működhet jobban a weboldala. Ettől még ő nem fog kevesebbet keresni (sőt, a szemináriumon keresett).

2013. febr. 23. 19:14
 22/47 anonim ***** válasza:

Igazad van, egy ilyen tanfolyam mindenképp hiteltelen. Ha ingyen tartja azért, ha kevés pénzért, akkor azért. Csak akkor lenne hiteles, ha sok pénzért tartaná, de akkor kutya nem menne el rá.

De mi az, hogy "szétbarmolja a chatet"? Ez az egész a neten zajlik? Nem személyesen?

Viszont lehet az én hiányosságom, de az angol tanáros hasonlatodat abszolut nem értem.

2013. febr. 23. 20:06
 23/47 Müller Péter 1ev válasza:

Érdekes vélemények :)

1) 5000 Ft-os előadás - kiszámoltad ezt valójában mennyi?

2) Miért online? - eszedbe jutott már, hogy ezt és az árat is egy felmérés alapján döntöttük el?

3) Nem adnám ki a titkokat - Attól hogy más is megenedheti magának, hogy vegyen egy repülő jegyet és elutazzon egy egzotikus helyre az tönkretenné az üzletem?

4) Miért kommentelek itt - Mert bár lehet, hogy megszoktátok, hogy sokan játszák az "érintehetlen gurut", akit ügyfélszolgálatosok hadán keresztül is nehéz elérni, de én utálom ezt. Mellesleg szórakoztat is.:)

Viszont lenne egy kérdésem. Ti mit tartotok minden kétséget kizáróan működőnek? Mi az amiről azt modndanád ha látnád, hogy ezt igen. Ez hiteles.

(Tehát nem az a kérdés, hogy mi nem hiteles, hanem hogy mi lenne az.)

2013. febr. 23. 22:49
 24/47 anonim ***** válasza:

1., Ja, ha 20-an befizetik akkor már 100e. A nagyzoló videód és leírásod alapján ezt kb. naponta kéne megkeresned a szuper sikermódszereddel. (bár ha minden nap van 20 balek aki ezt befizeti....)

2., Nyilván kevesebb a költség, nem kell helyet sem bérelni, ne adj isten PP/ Payza, / stb.. fizetés estén még adóznod sem kell ha rosszindulatú szeretnék lenni :)

3., Ha nem adod ki a szuper titkodat akkor mit adsz ki? Miért fizetik be a népek az 5 ruppót? Jó tippekért? Vagy önigazolásért? Bíztatásért? Mire vállalod a garanciát akkor, ha nem arra, hogy 1 év alatt marha sikeres lesz a delikvens?

+1

Pont ez az, hogy semmi. Nincs univerzális recept arra, hogy miként legyen valaki sikeres. Mert ha én befizetek neked 5 ruppót és odatolok a képernyő elé egy félhülye 8 általánost 12 év alatt végzett 14 évet börtönben töltött cigány színesfémgyűjtőt annak aztán magyarázhatsz, miként legyen milliomos 1 év alatt. Tudom, sarkított a példa, de a magyarok 80%-a annyira hülye, hogyha személyesen adnál neki 100M forintot akkor is csóró lenne újra egy év múlva, nemhogy megsokszorozza az összeget.

Illetve mindenki máshoz ért (már ha ért egyáltalán valamihez...). Ezért lehetetlen egy kaptafára mindenkit sikeressé varázsolni. Mert lehetek én a világ legtehetségesebb varrónője vagy fodrásza, ha nem tudom felfogni, hogy mi a különbség a nettó és bruttó között akkor sose lesz eredményes varrodám vagy fodrászatom, akkor se ha fejére áll a világ.

2013. febr. 24. 08:42
 25/47 anonim ***** válasza:

Az angolos példa arról szólt, hogy gondolom nem tartasz hiteltelennek egy profi angoltanár által tartott 2 angolórát csak azért, mert azalatt a 2 óra alatt nem tanulsz meg tökéletesen angolul (nyilván ehhez több idő kell - de attól még az a 2 óra hasznos lesz!).

Ha lehetetlenség megtanítani mindenkit valamire, akkor nem is várhatod el, ez egyértelmű. Ellenben egy angoltanártól sem várnád el, hogy perfekt angol legyen mindenki aki beiratkozik hozzá (főleg nem 2 óra alatt), de azt elfogadható eredménynek tartanád, hogyha te szeretnél angolt tanulni és te odatennéd magad a tanuláshoz, akkor ő olyan módszerrel tanítson/magyarázzon ami téged sikerre vezet.

2013. febr. 24. 10:48
 26/47 A kérdező kommentje:
Az is igaz tényleg hogy mindenkinek máshoz van tehetsége ez olyan mint a csajozó tanfolyam volt annak idején,nem lehet egy szöveggel mindenki ugyan olyan sikeres
2013. febr. 24. 10:49
 27/47 anonim ***** válasza:

# 25

az lehet - de az angol tanár gondolom nem is mondja, hogy garanciát adok rá, hogy 2 óra alatt native english leszel vagy visszaadom a pénzed...

2013. febr. 24. 11:46
 28/47 anonim ***** válasza:

Megnéztem a 2. videót. Ott a végén azt állítja Péter, hogy "garantáltan mutatok egy utat amin végig tudsz menni és meg tudsz ettől szabadulni".

Ha valaki szellemi fogyatékos és nem tud végig menni, akkor valóban nem ér sokat a garancia. Ha emiatt szerinted átverés, akkor az.

Ellenben ha elfogadod, hogy a tanulás egy közös folyamat a tanároddal, melyben a te feladatod hogy tanulj a tanár módszere szerint (végezd el az általa adott feladatokat, stb), és meg is teszel minden tőled telhetőt, akkor nem átverés.

2013. febr. 24. 13:48
 29/47 anonim ***** válasza:

#16-os vagyok.

Ha ez a hihetetlenül titkos sikermódszer tényleg van annyira jó, akkor miért nem terjed el gyorsan ez a csodamódszer? Ha egy normális karrierrel rendelkező, rendesen szakmában jól dolgozó ember csak érintőlegesen is hall a konkrét "módszerről", azért azt valahogy továbbadná ismerőseinek, esetleg ő is kipróbálná. Kétlem, hogy évek alatt ez olyan valami, ami pár órányi jútúb videóból megtanulható és csinálható, az nem terjedne el az emberek között villámgyorsan...

De az ilyen varázsmódszerek mindig megragadnak az egész nap gép előtt ülőknél és az IWIW körlevélküldő kasztnál, amíg el nem kezdenek valódi munkát végezni. Ismerősi körömből soha senki nem mondta, hogy "ej van ez a MÓDSZER és én már nagyon jól művelem".

2013. febr. 24. 23:49
 30/47 Őrs Eszter válasza:

Alapvetően a 19-eshez csatlakozom.

Én is ott voltam azon a szemináriumon, végighallgattam rendesen. Egy picit én is mást kaptam, mint amire számítottam, de nekem az a legnagyobb problémám, hogy annyi az új infó, annyi jó lehetőséget mutatott be, hogy – átmenetileg – teljesen összezavart. A második nap végén ott tartottam, hogy fogalmam sincs, mit fogok pontosan csinálni. Azért most már tisztul a kép. 

Egyetértek azzal, hogy ezzel az itt feltett kérdéssel nem sokra mész, ugyanis mindig vannak és lesznek olyan kommentelők, akiknek halvány gőzük sincs a dologról, minthogy nulla tapasztalattal vágtak bele a válaszolásba, de fikáznak és kétségeket támasztanak ezerrel.

Ha rám hallgatsz, csak azok véleményét veszed figyelembe, akik már tanultak bármit Pétertől.

A 24-eshez annyit, hogy elárulom neked, hogy lényegesen többen voltunk 20-nál. És szerintem mindenki elégedett! Azt pedig, hogy online menjen a szeminárium, nem Péter döntötte el (spórolásból), hanem mi választottuk egy előzetes kérdőíven keresztül, mivel többségünknek sokkal kényelmesebb így, mint a helyszínre utazni.

16/29-es, ha ilyen negatív vagy, gondolom az ismerősi köröd is hasonló….próbálj meg olyan emberekkel barátkozni, akik meghallgatnak jó tanácsokat, elsajátítanak jó módszereket és alkalmazzák is. Hidd el, te is jobban éreznéd magad!

2013. febr. 26. 17:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!