T-Mobiltól neten kaptam számla értesítőt (távszámla). Hogyan kell ezt kifizetni? Nincs benne semmilyen számlaszám.
18-a a határidő, de eszem nincs hozzá hogyan működik. Voltam bent a t_mobilnál, de ott csak azt mondták, hogy hát van benne egy link és kidobja a számlámat, benne lesz az ügyfélazonosító és a számlaszám amire fizetni kell.
Na, nekem nincs ilyen link és semmilyen adat hogy hova fizessek. Most mit kell tennem?
Ha lekapcsolják a telefonom végem van!
besétálsz a t-mobile-ba megint, és befizeted ott.
vagy felmész az oldalukra, és onnan, bankkártyával. vagy atm automatánál.. ezer lehetőség van.
Ok, csak nem értek hozzá. :(
Nem tudok belépni az oldalukra.
Nekem egy számlaszám kellene meg egy ügyfélszám, ahogy pl. a Vatera is küldi. Azért kértem a netes számlát, mert gondoltam ilyen értelmesen küldik majd az adatokat. De hát nincs a mailben semmi infó, csak az összeg.
De hétfőn már 18-a. Akkor hétfőn nem is fogok tudni telefonálni?
Már ketten néztük párommal, az enyémben tényleg nincs benne :(
Az ügyintéző is mutatta a saját mailjét, abban ott volt alul a link, az enyémben valamiért nincs. :(
Távszámlát saját magad kellett hogy igényelj elvileg. Tehát előtte áttekintetted hogy hogyan működik ez a rendszer...
Vagy még sem?
Januárban kötöttem a szerződést a T mobilnál és akkor kérdezték hogy neten fizetem vagy csekken. Mondtam legyen neten, a vaterázás alapján ez jó ötletnek tűnt, mondván kapok egy számlaszámot és egy összeget, elutalom netbankon keresztül és kész.
De azt nem tudtam h nem ilyen egyszerű számlát küldenek.
A lényeg annyi lenne hogy kispista tartozik x forinttal, akkor értesítjük kispistát h erre a számlára fizessen be x forintot.
Ez lenne logikus józan paraszti ésszel. Ennyit kellett volna e-mailben írniuk. Nem kéne ide távszámla meg MyTmobil izé. Csak egy emailt vártam az utalási adatokkal.
Azt nem gondoltam h itt hatvanhatezer külön regelés kell.
Megoldottam: kértem egy számlaszámot a T-Mobiltól és mivel a havidíj mindig ugyanaz csak azt utalom el, közleményben az ügyfélazonosítómmal. A netbankomban beállítottam az adatokat, így minden hónapban csak egy kattintás utalni.
Bementem, aztán mondtam hogy egyszerűsítsünk, mert nem hiszem el hogy így meg kell variálni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!