Találkozott már valaki vele: NetPay Webáruház vásárlás?
Utána kerestem a neten ennek a NetPay dolognak : ez egy újfajta fizetési mód, ingyenesen lehet igényelni ilyen NetPay kártyát, amit fel kell tölteni és utána ezzel lehet több helyen fizetni, mintha bankkártya lenne...
Tehát ezt töltöd fel a bankkártyádról (vagy készpénzzel) pénzzel és fizetéskor a bankkártyád adatai biztonságban maradnak...
"...A NetPay kártya egy internetes valamint mobiltelefonos fizetési megoldás, kisebb-nagyobb összegek biztonságos, anonim internetes kifizetésére.
NetPay kártyája a regisztrációját követően azonnal létrejön, máris használhatja. A NetPay kártya igénylése és használata ingyenes.
NetPay kártyáját feltöltheti kisebb-nagyobb összeggel: bankkártyájával weboldalunkon, emelt díjas SMS-sel és telefonhívással bárhonnan, különböző telefonos felöltőkártyákkal (NeoPhone, Barangoló) szintén weboldalunkon, de felölthet rá hagyományos és internetes banki átutalással is. A magunk részéről elsősorban a legkedvezőbb kondiciójú bankkártyás feltöltést és banki átutalást ajánljuk..."
"... Ha NetPay-vel vásárol egyrészről bankkártyája biztonságban marad, másrészről sem a Kereskedő, sem a Bank nem fog Önről tudni semmit, a rendszer teljesen anonim. Ha Ön bankkártyával NetPay egyenleg feltöltést végez, bankszámla kivonatán csak ennyi látszik: "NetPay Webáruház vásárlás"..."
Szóval, nekem úgy tűnik, hogy VALAKI a bankszámládról tölti fel a NetPay kártyáját, méghozzá a BANKKÁRTYÁD ADATAIT használja a feltöltéshez!!!...
- Van még valakinek rajtad kívül hozzáférése a bankszámládhoz (bankszámla adataidhoz)?...
- Van társ-bankkártya a bankszámládhoz?...
- Ki tudja a bankkártyád adatait? (bankkártyaszám, érvényesség dátuma, CVC-kód)...
Amit külföldről meg tudsz tenni (ha van NetBank oldalad a bankszámládhoz) :
- a NetBank oldaladon állítsd be 0 forintra a bankkártyával elkölthető napi egyenleget (külföldön úgysem használod a Mo-i bankkártyádat)...
- bejelentheted a kártya elvesztését is, vagyis letiltadhatod a kártyádat telefonon is, NetBank oldalon is, de ez 10.000 forint díjú szolgáltatás és utána új kártyát kell csináltatnod ami újabb pénz és idő...
én most ugyan evvel jártam igy!a Habos torta Net Pay társkeresőjére , mint kiderült , februárban 1 hóra , kíváncsiságból befizettem 1990 Ft-ot , ami folyamatosan ismétlődik, amíg le nem állítom!Most nagy nyomozás után sikerült,a hölgy "OTT" segített, ha továbbra is vonják , akkor szóljak megint , visszaadják!Ne hagyd , mert amig nem lépsz addig vonják, !
Egy hónap folyamatosan ismételve ! Hát szép! Ezt én nem akartam !Ők azok akiket írtál és Téged is érint!Üdv
grrrr.... a randivonal társkeresőnek sikerült levonnia ezt a kártyámról, úgy, hogy nem hagytam jóvá, és utoljára augusztusban használtam a kártyám internetes előfizetésre.
ez felháborító! ja, és persze be volt állítva a "profilomnál" a megújuló előfizetés. tehát ha nem járok utána, akkor minden hónapban levonták volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!