Hitelkártya: Készépnz felvételnél mennyi lesz a kamat ha pl egy ezrest felveszek? Ez kihat a vásárlásokra is?
Tudom a legnagyobbhülyeség! Megvan már lassan 8hónapja de még nem használtam de úgy volt, hogy egyszer szükségem lesz rá de mégse kellett.
Szóval az éves thm 40%, 2.6% az ATM-ból való felvétel.
A kihat a vásárlásokra is kérdés értelmezése. Ha időben visszafizetem a vásárlást az ugye ingyenes, de ha már veszek le pénzt azért kamatot, kezelési költséget számítanak fel de mivel a hitelkeretből vásároltam is meg pénzt is vettem fel a kamatot rárakja majd a levásárolt összegre is???
Előre is köszönöm kedves válaszaitokat!
ha kp-t veszel fel akkor azonnal elkezd ketyegni a kamat.
A vásárlást nem számolja el csak a fordulónapon. Nézd meg a bizonylatodon,hogy neked mi a fordulónap.
még nem használtam így nemtudom! De ha jól emlékszem 13...
Szóval megvan 8 hónapja de valószínű, hogy most köv hónapba befizetem majd ezt az összeget amivel megterhelem aztán befejeztem :D amúgy sincs kihasználva!
Szerintem elég merész ötlet 1000 Ft-ot felvenni egy hitelkártyáról. Akkor szólj valamelyik haverodnak, amelyik vásárol valamit, mondd, hogy kifizeted a hitelkártyáddal, ő meg adja oda a pénzt, így nincs kpfelvétel.
A hirdetményt is olvasd jól végig, mert hitelkártyák esetén elég gyakori egy magasabb kpfelvételi tranzakciós díj (persze a 2,6% már elég húzós), így lehet, hogy van valami "minimum" összeg, pl. 2,6%, de minimum 700 Ft, vagy valami hasonló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!