Mire lennél képes pénzért?
Figyelt kérdés
Ha nagyon nagy szükséged lenne pénzre - itt tényleg a végső esetekre gondolok (pl. egy szeretted életét kell megmentened vele...) - mire lennél képes? Átmennél és leszednéd a szomszéd cseresznyéjét, hogy aztán eladhasd? És a tested eladnád? Lopnál? Csalnál? Hazudnál? Ölnél?2009. szept. 3. 19:36
2/12 anonim válasza:
Ha egy szerettem életéről lenne szó, akár a testem is eladnám, de soha nem lopnék, csalnék! Leginkább a lehető legtöbb munkát vállalnék.
3/12 anonim válasza:
mindent megcsinálnék amit felsoroltál..de azért a testem nem mert fiú vagyok
4/12 anonim válasza:
hát a testem nem árulnám, de táncosnak elmennék...
Hát lopni azt tuti, hogy nem...
Esetleg ölnék..xD
5/12 A kérdező kommentje:
Oppá, oppá, pedig azt hittem az ölés lesz leginkább kizárva... XD
2009. szept. 3. 20:00
6/12 A kérdező kommentje:
19:52.esnek; Ott vannak a gazdag öreg hölgyek, szerintem azokat nem zavarja, hogy fiú vagy. ;D
2009. szept. 3. 20:02
7/12 anonim válasza:
Hát nem tudom. Én a szeretteim életéért bármit, de tényleg bármit megtennék. Akár ölni is tudnék, ha azzal megmenthetném, de szerintem mindenki más is, max. most tagadja.
8/12 anonim válasza:
Akiket nagyon szeretek értük bármit megtennék! BÁRMIT
9/12 anonim válasza:
A gyerekeimért pl mindegyiket...
10/12 anonim válasza:
Nem szeretem az ilyen elvont kérdéseket...De akkor már, TE mire lennél képes ( a kérdés írója...) . Ez a szeretteid életéért...-.- menj már! Akármit megtenne akárki, elég szánalmas ezt beleírni egy kérdésbe. Vagy tegyél fel értelmes kérdést, vagy ne tegyél fel.... Amúgy....én szívesen árulnám a testem:G
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!