Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Baromi ciki, hogy nem tudom,...

Baromi ciki, hogy nem tudom, de hogy kell levelet feladni?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nagyon gáz, hogy nem tudom, de sosem csináltam még, és a szüleim sem nagyon mondták még el pontosan hogyan is megy ez.

Tehát...:

Azt értem, hogy a borítékra rá kell írni a nevet meg a címet, akinek küldöm, de kötelező a saját nevemet+címemet is?

Aztán egy borítékba csak a levelet rakhatom, vagy valami apróságot is?

Mekkora lehet a levél/boríték?

Fizetni kell érte? (Belföld...Budapestről egy Pécs közelében lévő faluba menne)

Ha bemegyek a postára, akkor mit kell csinálni, mondani? :S

Bocsi, a sok hülye kérdésért, és alapesetben a szüleimet kérdezném, csak nem szeretném, hogy tudják, hogy levelet küldök valakinek. (Vagyis annak a valakinek a személye zavarná a szüleimet.)

Előre is nagyon köszönöm szépen a segítséget!

16L :$

2013. febr. 1. 18:54
1 2 3
 21/21 levai_84 válasza:
Tudom, hogy ciki, de érdekel, hogy hol vagy így 10 évvel később... Sikerült a tanári pálya, megtaláltad a helyed? Akkor fiatalabb voltál, mint most én, és nagyon tetszett, hogy ezt így kiírtad haha. 🤷‍♂️
2023. nov. 7. 14:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!