Mit gondoltok lesz ma családi pótlék?
Figyelt kérdés
2013. febr. 1. 08:10
1/9 anonim válasza:
Nem gondolom, hanem tudom: nem lesz ma. A hónap első munkanapján utalnak (ma), és a hónap 2. munkanapján (azaz hétfőn) lesz a szálmán.
De ez le van írva a gyerekvállalás témakörben is, ott is van jó pár ilyen kérdés.
2/9 A kérdező kommentje:
de ha ma utalnak,akkor az uj törvény szerint a bankoknak 4 órán belül át kell utalniuk a pénzt.
Ezért kérdeztem,mert nem tudom h most akkor mikor utalnak?
2013. febr. 1. 08:26
3/9 anonim válasza:
Ezerszer leírtak mar, hogy a MÁKra nem vonatkozik a 4 órás utalási szabály. Legközelebb tegyél félre, akkor nem kell ennyire várni.....
4/9 anonim válasza:
Leírtam már: hónap első munkanapján utalnak (ma), és a hónap 2. munkanapján (azaz hétfőn) lesz a szálmán.
5/9 anonim válasza:
egyes bankoknál már holnap a számlán lesz
6/9 A kérdező kommentje:
Nem tudtam h a MÁK-ra nem vonatkozik a 4 órás szabály,ezért kérdeztem.
2013. febr. 1. 09:09
7/9 A kérdező kommentje:
De holnap szombat lesz... :O
2013. febr. 1. 09:10
8/9 anonim válasza:
pl az MKB -nál szokott szombaton csp jönni.
9/9 anonim válasza:
Kedves utolso, tudod vannak akik tisztaban vannak azzal, hogy mit jelent a felelossegteljes gyermekvallalas es nem a segelyre szamitva szulnek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!