Pénz kellene sürgősen. Mihez kezdjek?
Hárman élünk egy elég nagy családiházban anyukámmal és a bátyámmal, akik kidolgozzák a lelküket is, hogy fenntudjuk tartani a lakást mióta nevelőapám itthagyott minket. Már minden aranyunk zálogban és nem tudjuk kiváltani, rokonokra nem számíthatunk. A családsegítőszolgálathoz fordultunk, segítettek amit tudtak, de ez már kevés. Csak gyűlnek a csekkek, most kaptunk felszólítást, hamarosan áram nélkül maradunk. Egyszerűen nincs megoldás. Egy ideje pszichológushoz járok, sokat szorongok a nélkülözésünk miatt, hogy nem tudok szépen öltözni és elviselhetetlen látni, hogy anyukám egészsége is egyre romlik a 4 műszakos rob otmunka miatt. Nem tudom mihez kezdjek, bár tudom nem vagyok egyedül a helyzetemmel. Szívesen levenném a terhet a válláról de iskolába kell járjak.
Már a legrosszabb is megfordult a fejemben, hogy valahogy tehessek a közösbe.. Ez rettenetes! Kérlek adjatok ötleteket, mit tehetnénk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!