Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Te mire költenél ebben az...

Te mire költenél ebben az esetben? Hol spórolhatnék, min?

Figyelt kérdés
Alapfelállás,hogy van 110nettóm.ebből fix 25 az albi rezsivel,további hétezer a telefonszámlám,havi 3ezer a fog.gátlóm és 15ezer tesóm kölcsönére megy a fizumból.ezek fix kiadások.ételre ti mennyit szánnátok?innentől kezdve mire mennyit különítenétek el?
2013. jan. 26. 21:36
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszi!ezek hasznosak.az a baj,hogy fizikai munkát végzek és oda kell valami husi különben gyengének érzem magam közben.amire költök még talán azok az ilyen ízesített ásványvizek mert azt szeretem nagyon.chips helyett bio kölesgolyót eszem,125ft egy nagy zacsi.válogatós nem vagyok de nem eszem nyers paradicsomot,lekvárt és halat.ezenkívül bármit nagyjából.meg leszoktam a cigiről és az energiaitalról már.(3 műszakba járok,kellett vmi ébrentartó)
2013. jan. 26. 23:53
 12/15 anonim ***** válasza:
A telefonodon nem tudsz spórolni? Ha tudod hogy mikor, milyen számot hívsz akkor megkeresheted a legkedvezőbb díjcsomagot. 7 ezernél lehet hogy kevesebbe fáj. Aztán nézd át a bedobálós újságokat hol mi olcsóbb,majd írd fel hogy mire van ebből szükséged és csakis azt vedd meg! A kaja valóban drága, de ha összeálltok és együtt főztök két napra előre pl. főzeléket fasírozottal vagy pörköltet vagy paprikáskrumplit és magaddal viszed ahol majd kajálsz akkor olcsóbban jöttök ki mint ha mindenki külön rendel valamit.
2013. jan. 27. 22:05
 13/15 anonim ***** válasza:
listával menj bevásárolni, és keresd az akciókat. Próbálj meg heti menüt tervezni és kiadós kajcsikat. pl. egy nagy adag babgulyás olcsón kijön,laktató és pogácsával vag kenyérrel isteni. Ha marad ne öntsd ki,fagyaszd le. Lencsefőzelék+tükörtojás (ez a kedvencem) szintén olcsó és laktató. TÉnyleg kerüld az ipari cukrot és üres kalóriákat, mert azoktól csak éhesebb leszel. Ugyanakkor egy kis gyümölcs vagy zöldség )pl napi egy banán vagy paprika) nem sok, de az egészséged szempontjából megéri. A telefonon én úgy spórolok,hogy kártyás lettem, nem beszáélek sokat, nekem kb 2hónapig elég 3000ft, de engem el tudnak érni. előtte havi 7100körül fizettem, le sem beszéltem. Netről is olcsóbba váltottam, picit lassabb, de időm mint a tenger esténként.:) A kondibérletre nem sajnálom, de mindig ott fürdök és mosok hajat, szóval még szinte meg is éri.:) Amennyit tudsz tegyél féle, mert sok kicsi sokra megy. Ha egy ezrest akkor annyit, ha ötöst akkor annyit. Tusfürdőt váltottam szappanra 8egésségesebb is) testápolóból és sampon+balzsamból balea: olcsó is é jó minőségű. Ruházkodás leárazásoknál,vagy turiból.
2013. jan. 28. 16:30
 14/15 A kérdező kommentje:
Baleat használok én is,turiból öltözöm évek óta,mert szeretem.
2013. jan. 28. 16:49
 15/15 A kérdező kommentje:
Nekem 3 konditerem ingyen van a munkahelyem által:)a telefont meg fogom kérdezni h lehet-e valahogy spórolni,csak az a baj hűséget nem akarok kötni rá mégegyszer a kártyáshoz viszont nem tudnak netet adni,és csak ezen van netem
2013. jan. 28. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!