Szeretnék bankkártyát. Mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
Pár hét múlva 18 leszek, és szeretnék egy bankkártyát. Édesapám az otp-t nem engedi. Van valami tapasztalatotok amik segítenének nekem a választásban? Kérlek titeket feltételeket is írjatok. Köszönöm2013. jan. 19. 09:22
2/6 anonim válasza:
Először bankszámlát kell nyitnod valahol, aztán ahhoz igényelhetsz bankkártyát. Én a CIB Cibezz számlacsomagot ajánlom, vagy esetleg a Budapestbank Universo számlacsomagját.
Javaslom, várd meg, amíg 18 leszel, és akkor már nem kell a számlanyitáshoz szülő.
3/6 anonim válasza:
Ha lesz tanulói jogviszonyod, akkor mindenképpen valamelyik iskolásat, azok olcsóbbak. Lehet, hogy valahol nem iskolásként is lehet igényelni, csak a kb. 25-28 alatti kor számít.
Rendszeres jövedelemmel nullás kártyát is igényelhetsz.
A pszaf oldalán van összehasonlító és kereső is, most nem linkelem, mert telóról vagyok. Keresd meg, vagy itt is hasonló kérdéseknél megtalálhatod.
4/6 anonim válasza:
egyébként az otp junior tök ingyenes és még csak tanulói jogviszony sem kell hozzá.nem tudom mi bajotok van az otp-vel.
5/6 anonim válasza:
Nem tök ingyenes. Ingyenes számlavezetés és bankkártya. Egy darab ingyenes készpénz felvétel saját automatából, utána saját automata 25 Ft + 0,45%, maximum 500 Ft, idegen automata 530 Ft. Internetes utalás 0,1%, minimum 210 Ft maximum 3560 Ft. Az SMS vagy 11 Ft/db, vagy 130/180 Ft/hó és a legtöbb üzenet díjmentes. Mint látod, csak bizonyos szolgáltatások ingyenesek, nem tök ingyenes.
6/6 anonim válasza:
Az OTP a legzsidóbb bank MO-n - csak ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!