Hol nyissak diák bankszámlát ill. igényeljek bankkártyát? Egyetemista leszek, igazából nem is lenne rá szükségem de hát kötelező, max. ösztöndíjat kapok rá ill. egy kis zsebpénzt de semmi mást. A lényeg hogy minél kedvezőbb legyen. Mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
Már elkezdtem neten nézelődni de mindenhol csak az előnyöket írják, a hátrányt sehol se. Mindenhol az van hogy ez is ingyenes meg az is. Nem hinném, biztos van valahol egy kis buktató :D2012. aug. 5. 18:21
1/6 anonim válasza:
Én a Gránit Bankot tudom javasolni, a bankkártya éves díját kell csak kifizetni, amúgy minden más ingyenes, beleértve havi 4 kp. felvételt. A hátránya, hogy nincs sok fiókjuk, tehát a kp. befizetés az macerás, de az neked nem is kell.
2/6 anonim válasza:
A CIB bankot ajánlom, én is ott nyitottam, minden utalás ingyenes (van online feülete), az első évben nincs kártyadíj, és havi 2 ingyenes pénzfelvétel van bármelyik atomatából (ja, és van internetkártya is).
3/6 A kérdező kommentje:
OTP juniorról/Erste-ről mit gondoltok?:D
2012. aug. 5. 19:06
4/6 A kérdező kommentje:
első évbe nincs kártyadíj a CIB-nél és utána mennyit kell fizetni? :)
2012. aug. 5. 19:08
6/6 anonim válasza:
Első év után 500 forint/év. Az Ersténél a CIB jobban megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!