Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » BWIN és stb netes fogadás?

Academy kérdése:

BWIN és stb netes fogadás?

Figyelt kérdés
Ki szokott fogadni neten ? mennyi szokott lenni a limit? lehet rajta pénzt csinálni ugy hogy pl 1 meccsre 10kbol 12k ?
2013. jan. 11. 17:48
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha ilyet kérdezel,h lehet-e 1 meccs alatt 10ezerből 12ezret csinálni, akkor sztem még élőben sem adtál fel egy tippmix szelvényt se ami mindennek az eleje, de egyből neten akarod?

Persze,h lehet ennyit nyerni ennyiből, de ez egy 1.2-es szorzó amit szinte nem is érdemes megrakni, csak ha 100% h bejön. Bwinen játszottam nemtom már h van-e limit, annyi pénzt raksz fel amennyid van.

2013. jan. 11. 18:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem a BWIN-es bukik nagyon leadták a szinvonalat pár év alatt. Nevetséges odds-ok vannak. Pl egy papírforma régen 1.1-1.2 volt, pl egy Fedrer vs noname, manapság 1.01. Snooker live már szinte nincs is, csak egy gép kiteszi az első golyót, meg a frame győztest az előre megadott esélyek arányában, és annyi. Pár éve még lökésenként dobták a fogadásokat szinte. Ugyanez igaz a többi kis sportágra. Ellaposodott. Focit nem tudom, azt nem nézek, lehet h mindenki ott van, de erősen kétlem.
2013. jan. 11. 21:32
 3/3 A kérdező kommentje:
Hát akkor elég szar...azért kérdem mert szinte minden nap rakok és mire hazaérek nemsok idöm van arra hogy hétköznap elmenjek a lottózóba plusz még meccseket is válogatni.. raktam már fel évek óta játszok azért irtam példának mert ugy szoktam hogy például 5-10k bol 15-20
2013. jan. 12. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!