Valaki eltudná mondani az online sport fogadás menetét?
ajánlott oldalak:Unibet,Bwin,Sportingbet,
ha gondolod többre is regisztrálhatsz de mindegyiknél van első befizetési bónusz ami a saját befizetésed ötszöröse is lehet akár.arra figyelj oda hogy a megadott adataidat(bankszámla,jelszó,stb.)ne küld el soha semmilyen
kérésre.ha sokszor akarsz játszani az oldalon csinálj 1 ABAQUS számlát a felhasználó nevedre és arra utalj a folyó számládról.
Bwinről nem tudok véleményt mondani,de ismerőseim akik játszottak ott nem ajánlották,ezért én ott sosem játszottam.
(nem túl jók a szorzók,valamint problémás a nyeremény leutalása),a sportingbet és a unibetet próbáltam,unibet élő fogadási rendszerét nagyon szerettem(ki tudtál szállni a meccs állásától függően,amolyan kivásárlom a saját fogadásom rendszerbe.persze ha bukóra álltál akkor töredékért).
Jelenlegi kedvencem viszont minden tekintetben a bet365!
Óriási élő fogadási piac,még ilyenkor az uborkaszezonban is! Ha tippeket akarsz akkor a sportfogadas.org egy nagyon jó közösség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!