Hogyan működik az SMS-es lottó fogadás?
Figyelt kérdés
Ahhoz regisztrálnom kell előbb igaz? Nem küldhetek csak úgy egy sima sms-t a számukra, ha nem vagyok regisztrálva, stb?2012. dec. 28. 18:26
1/1 anonim válasza:
Nálam a T mobilnál a következő a helyzet. Előfizum van, bár az talán mindegy. Bizonyos hívásidő után kapok univerzális pontokat. Ha abból összejön 225pont azaz forint a telefonban van egy mobillottó alkalmazás, gondolom a többi Ts telóban is, nos ott megadom a számokat értelemszerűen és sms ben elküldöm (az sms ingyenes) kapok válaszesemest ha arra elküldöm az ok szót akkor elfogadja leveszi a 225ft ot (ez nem az előfizuból, hanem az a virtuális pénz) és küld egy szelvényszámot sms ben meg a számaimat. Ha nyer azzal kell igazolni és ennyi. Az univerzális egyenleged feltöltheted neten vaby a t pontokban is. Ezt nem szoktam. Hívások után havonta kéthavonta van egy ingyenlottóm, az elég. Más szolgáltatónál nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!