Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit kell tennem ahhoz hogy a...

Mit kell tennem ahhoz hogy a találmányom megvalósuljon?

Figyelt kérdés
Tehát van egy ötletem amit gondolom először szabadalmaztatnom kéne. De még ez csak egy ötlet és mondjuk nekem nincs rá lehetőségem hogy ezt megcsináljam tehát elkészítsem a tárgyat amit kitaláltam. Elég a szabadalmasításhoz egy terv leírás is? És ezután? Mit kell tennem? Keresnem kell egy kivitelezőt vagy valami ilyesmi?

2013. jan. 3. 16:33
 1/1 Bereczk Jénos válasza:

Ha eljutottál addig, hogy szabadalmi bejegyzésed van, akkor fizetned kell a fenntartást, elhordhatod kiállításokra, megkísérelheted megértetni mint újdonságot! Véleményeztetni kell egy kijelölt szakértővel, aki nehezen de megérti mi az, amit ír annak természetesen semmi értelme, viszont pályázhatsz több millió forintra, amiből kielégítheted az extra igényeket,

és amikor már a házad is ráment,marad emlékbe egy, ha más országban is levéded, két fecnid, ekkor már néhány életveszélyes fenyegetésen túl vagy, kísérletezhetsz a megvalósítással, újabb pénzkidobás,mert nem úgy fogják megcsinálni ahogy szeretnéd, elviheted a méhtelepre, ha van súlya néhány fillérért átveszik, a pár forintos díjakat kidobhatod a kukába és FELEJTSD EL!!!!!!!!!

Én egy 3 kg-os, 80 LE-s motort terveztem kis repülőgépekre, amit természetesen akkus autóba generátorhajtásra lehetne használni, de inkább lehullanak a kis gépek, Pécsnél az akkus repülő, két berepülő pilótával, azt sem értik hogy miért, Angliában bemutattam, azonnal gyártanák, de

HARMADIK SZINTRE KELLENE EMELNI, mert a Mazda Wankel motorral mindent levédett ami forgódugattyús, Amerikában az X-mini a sláger, nem érdekli őket, ha már mindenki gyilkolja egymást,

drónba jó lesz, akkor majd ellopják, Te meg örülj, ha élve megúszod!!!!!!!!

Egy budapesti kiállításon, a feltalálók szövetségének elnöke azt mondta

"ezt a szart, le kell söpörni az asztalról!!!!"

Ha elmondod valakinek és még nem történt meg a bejelentés, nem

szabadalmaztathatod, mert komoly perköltségekre számíthatsz!!!!!!!

Ha mégis beleugrassz, sok sikert!!!!!!!! (06-30-711-8164 ha ég van kérdésed!!)

szept. 3. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!