Mi a probléma a hálapénzzel?
Figyelt kérdés
a pincér is kap borravalót meg a taxis is, ezt miért nem tekintik annak?És ha ekkora baj miért nem tesznek ellene?2009. aug. 24. 22:19
1/5 anonim válasza:
Még is mit lehetne tenni ellene?Állítsanak minden orvos mellé egy APEH-ellenőrt? Ha egy orvos csak akkor látja el rendesen a beteget ( tisztelet a kevés kivételnek),ha boritékot dugnak a zsebébe,akkor a betegnek nem sok választása van.Nem kötelező adni!.Én pl. a taxisnak soha nem adtam még borravalót,pincérnek is csak akkor,ha udvariasan,tisztességesen kiszolgált.Ha egy órát vártam rá,akkor nem kapott egy fillért sem.
2/5 anonim válasza:
Elméletben semmi gond nem lenne vele, csak a gyakorlatban nagyon sok orvosnál hátrányba kerülnek azok a betegek, akiknek nem telik rá.
3/5 anonim válasza:
És nézd csak meg a pincérek borravalójának és az orvosok hálapénzének összegét...
4/5 anonim válasza:
szerintem egy tévhit, hogy kell adni. nem kell adni. miért is kellene?
és hogy mi a probléma? az, hogy rengeteg tb-t fizetek és azért elvárom, hogy tisztességes szolgáltatást kapjak. miért kellene 2x fizetnem?
a bankban, az ügyvédnél, az utazási irodában stb. ki szokott hálapéénzt adni?
5/5 anonim válasza:
Na meg persze nem csak az orvosnak kéne adni...ott van az a szerencsétlen nővér vagy műtősnő.
Egyébként le tudnám köpni azokat a dokikat akik a pénzre mennnek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!