Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hol találok egyszerű, ingyenes...

Hol találok egyszerű, ingyenes, csak otthoni használatra házipénztár (házi kassza) programot?

Figyelt kérdés
Családon belül gyerekeimnek szeretném "pénzügyeik nyomon követését" bemutatni. Megkapják a fizetést, a kisebbik a zsebpénzt: bevétel. Mit/mire költenek el belőle, hogy áll épp az egyenlegük? Nem turbózott, egy minimál programra gondolok.
2012. dec. 25. 17:56
 1/5 anonim ***** válasza:

Erre még az excel is jó (szüleim abban csinálják, és igen komoly táblázatok at hoznak össze), én is ebben csináltam, amíg nem tértem át az okostelefonomon lévő appra (ha valamit készpénzben fizetek, egyből be is írom, tuti nem felejtem el, a kártyás dolgokat meg hó végén összesítem).

AMúgy a neten is sokat lehet találni:

[link]

[link]

[link]

De ha rákeresel a "havi kiadás bevétel"-re a google-ben ki fog neked adni többet is.

2012. dec. 25. 19:31
 2/5 A kérdező kommentje:
Oké! Köszönöm. Gondolkoztam én is az exceel-ben, de ha találok valami egyszerű célirányost. Végignézel az álltatad adott linkeket.
2012. dec. 26. 08:38
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért nem a hasznos jelzőt adta a minősítés? én a zöld kezet nyomtam rá!
2012. dec. 26. 08:39
 4/5 anonim válasza:

Már a neten is sok ilyen program van.

Én ezt házikassza programot ajánlom: [link]

2014. júl. 19. 17:34
 5/5 anonim válasza:
Szia! Végül találtál valami egyszerű, ténylegesen családi használatú programot?
2015. febr. 24. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!