Márciusban leszek 18 éves, és szeretnék félre rakni kb 130. 000 ft-ot 1 év alatt (? ) Többi lent!
Figyelt kérdés
Sajnos nem állunk anyagilag túl jól, és nincs 20 rokonom, akiktől kaphatnék, konkrétan a mamáim meghaltak, apumtól, anyumtól kaphatnék csak, meg munkával.Ha van 5 ezer forintom, akkor azt félre rakom,de sokszor hozzá kell nyúlni, aztán itt vannak a szülinapok, névnapok, karácsony! Sose tudok félre rakni. munkát sajnos 2 éve keresek (diákmunkát) de nincs sajnos, vagy azt a keveset is az "közel álló barátok kapják". kb 1 éve tippmixelek, de abból az 1 évből kb 11 hónapot azzal töltöttem, hogy megtanúltam fogadás nélkül játszani, weboldalakat böngésztem tanácsok után, fórumokat, kiismertem pár csapatot, itthon papírra vetettem a tippeimet, de nem tettem meg őket. A pénz egy új számítógépre kellene, szeretnék kikapcsolódni az új játékokkal, és nem szenvedni ezzel az elavult géppel. Ötlet valakitől?2012. dec. 24. 15:41
11/11 anonim válasza:
Diákszövetkezethez nem elég beregisztrálni(az internetes regisztráció amúgy nem számít!! - le kell adni iskolalátogatásit meg egy csomó mindent személyesen ahhoz, hogy tag legyél). Hívni kell őket, többször személyesen bemmenni stb. és ha lehet akkor legalább 3-4 szövetkezethez. Ha minden héten két napot dolgozol akkor akár fél év alatt is össze lehet szedni, egy év alatt bőven, és érdemes majd ápr.-május fele nyárra elkezdeni munkát keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!