Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Vaterás átvágott, szó nélkül...

Vaterás átvágott, szó nélkül utánvéttel postázott teljesen más terméket?

Figyelt kérdés

Rendeltem vaterán egy terméket, nem válaszolt az eladó, teltek a napok, személyes átvételt választottam, mindketten budapestiek vagyunk és nem lakom messze tőle. De semmi válasz, semmi visszajelzés.

A mai napon (teljesen váratlanul ért) érkezett egy utánvétes csomagom és ebbe 2 termék, mellékelve egy "kiengesztelő" cetlivel, miszerint:

Kedves x!

Elnézést kérek elfogyott az Ön által rendelt termék, ezeket tudom postázni(!!!), remélem megfelel!

Én teljesen felvagyok háborodva.

1. személyes átvétel volt

2. a termék amit rendeltem 690 ft

3. utánvéttel a 2 termék(amit használni sem tudok és nem is akarok) 1800 Ft-omba került!!!

Megírtam neki ezeket mind és azt is megmondtam neki: visszaküldöm utánvétellel, hogy fizesse vissza a pénzemet és nem kellenek a termékei, teljesen más...

Ti mit tennétek a helyemben? itt vannak az ünnepek és 3x annyit kifizetett velem úgy, hogy nem válaszol a leveleimre, csak elküldi a címemre? Gerinctelen, inkorrekt !

2012. dec. 22. 15:42
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Inkább személyes átvétellel add vissza neki, és kérd vissza a pénzed (a termék + utánvét árát).

Igen, ilyenért már járhat egy negatív. Nem értem mire gondolt, postáz egy másik terméket és még postaköltséget is rád varr?

2012. dec. 22. 15:49
 2/15 anonim ***** válasza:
80%
Egyáltalán minek vetted át és fizetted ki?
2012. dec. 22. 15:50
 3/15 A kérdező kommentje:
Nem én voltam itthon, hanem Párom édesapja vette át.
2012. dec. 22. 15:51
 4/15 A kérdező kommentje:

Írtam neki, hogy negatívat fogok adni.

Megértettem volna, hogyha feladja saját hibája miatt ajánlottan... de utánvétellel küldi?!

2012. dec. 22. 15:52
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne utánvétezd vissza, mert akkor azt ő simán nem veszi át és bukod te az utánvét oda-vissza költségét is.

1800 forint nem olyan nagy összeg. Írd meg neki, hogyha Ő nem jön el érte vagy nem utalja át neked az 1800 ft+visszaküldés árát akkor adod a negatívat. Ha nem reagál add a negatívat és tanultál az esetből, hogy nem veszünk át semmit legközelebb ami nem kell.

2012. dec. 22. 15:53
 6/15 A kérdező kommentje:
Nem én vettem át, vásárolni voltam Párommal!
2012. dec. 22. 15:54
 7/15 A kérdező kommentje:

Ez jó ötlet, megírtam neki, hogyha eljön, vagy elutalja, akkor nem lesz negatív!

Ilyennel még nem találkoztam...

2012. dec. 22. 15:57
 8/15 anonim ***** válasza:

Ügyesen kivitelezett csalás. Kap is az áldozat terméket, nem is nagy összeg, egy vaterát meg majd regisztrál újat. Hihetetlenül kreatív!

Ugyankkor megértelek

2012. dec. 22. 17:12
 9/15 anonim ***** válasza:

Eladói oldalról azért nem olyan egyszerű, hogy "majd regel újra"....

De akkor is kreatív csalás.

2012. dec. 22. 17:42
 10/15 A kérdező kommentje:

több száz adás-vétele volt már, eddig olyanért kapott negatívat, hogy használhatatlan terméket küldött, vagy sima levélként adott fel valamit, amiért többet fizettek.

99%-os, annyira nem problémás, de ilyet csinálni. 5 éve foglalkozom rendszeresen tranzakció bonyolítással, de ez eddig a legnagyobb pofátlanság amit tettek velem. Itt vannak az ünnepek és simán átbassza az embert. Lehet pszichopata, azoknak nincs bűntudatuk, konkrétan semmit sem éreznek.

2012. dec. 22. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!