Vaterás átvágott, szó nélkül utánvéttel postázott teljesen más terméket?
Rendeltem vaterán egy terméket, nem válaszolt az eladó, teltek a napok, személyes átvételt választottam, mindketten budapestiek vagyunk és nem lakom messze tőle. De semmi válasz, semmi visszajelzés.
A mai napon (teljesen váratlanul ért) érkezett egy utánvétes csomagom és ebbe 2 termék, mellékelve egy "kiengesztelő" cetlivel, miszerint:
Kedves x!
Elnézést kérek elfogyott az Ön által rendelt termék, ezeket tudom postázni(!!!), remélem megfelel!
Én teljesen felvagyok háborodva.
1. személyes átvétel volt
2. a termék amit rendeltem 690 ft
3. utánvéttel a 2 termék(amit használni sem tudok és nem is akarok) 1800 Ft-omba került!!!
Megírtam neki ezeket mind és azt is megmondtam neki: visszaküldöm utánvétellel, hogy fizesse vissza a pénzemet és nem kellenek a termékei, teljesen más...
Ti mit tennétek a helyemben? itt vannak az ünnepek és 3x annyit kifizetett velem úgy, hogy nem válaszol a leveleimre, csak elküldi a címemre? Gerinctelen, inkorrekt !
Inkább személyes átvétellel add vissza neki, és kérd vissza a pénzed (a termék + utánvét árát).
Igen, ilyenért már járhat egy negatív. Nem értem mire gondolt, postáz egy másik terméket és még postaköltséget is rád varr?
Írtam neki, hogy negatívat fogok adni.
Megértettem volna, hogyha feladja saját hibája miatt ajánlottan... de utánvétellel küldi?!
Szerintem ne utánvétezd vissza, mert akkor azt ő simán nem veszi át és bukod te az utánvét oda-vissza költségét is.
1800 forint nem olyan nagy összeg. Írd meg neki, hogyha Ő nem jön el érte vagy nem utalja át neked az 1800 ft+visszaküldés árát akkor adod a negatívat. Ha nem reagál add a negatívat és tanultál az esetből, hogy nem veszünk át semmit legközelebb ami nem kell.
Ez jó ötlet, megírtam neki, hogyha eljön, vagy elutalja, akkor nem lesz negatív!
Ilyennel még nem találkoztam...
Ügyesen kivitelezett csalás. Kap is az áldozat terméket, nem is nagy összeg, egy vaterát meg majd regisztrál újat. Hihetetlenül kreatív!
Ugyankkor megértelek
Eladói oldalról azért nem olyan egyszerű, hogy "majd regel újra"....
De akkor is kreatív csalás.
több száz adás-vétele volt már, eddig olyanért kapott negatívat, hogy használhatatlan terméket küldött, vagy sima levélként adott fel valamit, amiért többet fizettek.
99%-os, annyira nem problémás, de ilyet csinálni. 5 éve foglalkozom rendszeresen tranzakció bonyolítással, de ez eddig a legnagyobb pofátlanság amit tettek velem. Itt vannak az ünnepek és simán átbassza az embert. Lehet pszichopata, azoknak nincs bűntudatuk, konkrétan semmit sem éreznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!