Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért szeretnek utánvéttel...

Miért szeretnek utánvéttel vásárolni az emberek?

Figyelt kérdés

Egyre több ember kérdezi az online aukcióimnál, hogy utánvéttel küldöm e? Van aki nagyon erőlteti.

Tudom, hogy félnek attól, hogy nem kapják meg a csomagot, de ez egy nagyon rossz biztosíték ráadásul nagyon rizikós nekem is neki is.

Feleslegesen drága és ha nem veszi át akkor az oda vissza utaztatását én fizettem a cuccnak.

Nincs semmi biztosítéka róla hogy nem egy doboz csapágygolyót vagy egy féltéglát kap majd becsomagolva. Az egy amire biztosítéka lesz, hogy egy csomagot fog kapni.

2012. nov. 12. 15:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Na épp ez az,"csomagot fog kapni". Szerintem ez miatt van,ajándékot vesznek maguknak.
2012. nov. 12. 16:15
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

Ha utánvéttel küldöd, akkor kibonthatja a csomagot, mielőtt kifizeti, és ha nem az van benne, amiről szó volt, akkor egyszerűen nem veszi át. Magyarán nem kockáztat.

Ha előre utal neked, vadidegennek pénzt, az tiszta rizikó.

2012. nov. 12. 17:44
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
fizetés előtt nem lehet semmiféle csomagot kibontani!
2012. nov. 12. 18:37
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Utánvéttel sem bonthatod ki a csomagot, amíg ki nem fizetted. Max a póstást kérheted meg tanúnak, hogy nézze meg, mi volt a csomagban. De őt is csak mint magánembert. Gondold végig: ,inden szabály az eladót védi, a vásárlót meg a nagy semmi. Ezért nem akarnak előre fizetni. ( mert akkor legalább a féltéglát, meg a postaköltséget neked kellett megrizikóznod. Meg aztán ha már nálad a pénz, nem sokat teszel a csomagolásra sem. Majd ráfogjuk a postára. Címszóval
2012. nov. 12. 18:40
 5/7 A kérdező kommentje:

Nem bonthatod ki. Meg se kaphatod a csomagot addig amíg nem fizettél. Éppen ez az, mert ha legalább megnézhetné mit rejt a csomag, esetleg kipróbálhatná, akkor megértem, hogy ez miért jó neki. De így?

Egy halom pénzt szór csak el postára...

Az előre utalás szerintem is rizikós. De a Paypaltól miért idegenkednek, ha egy olyan kétes és drága dologban mint az utánvét vakon megbíznak?

2012. nov. 12. 20:51
 6/7 A kérdező kommentje:
Nincs olyan hogy megkéred a postást hogy nyissátok ki. Ha nem veszed át a csomagot sértetlenül vissza kell a postásnak juttatnia a feladóhoz. Ha a postás kinyitja az állása repült is
2012. nov. 12. 20:52
 7/7 anonim ***** válasza:

vaterán utánvét: elküldöd a tárgyat a vevőnek utánvéttel, ő nem veszi át, beírja, hogy az aukció sikeres volt.

Te meg vagy kifizeted a jutalékot vagy kivágnak, mert a vevő pozitív értékelésre negatívot írsz.

2012. nov. 15. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!