Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » 17 éves koromra fél milliót...

17 éves koromra fél milliót kéne keresnem, hogyan?

Figyelt kérdés
17 éves koromban szeretnék autót venni. Összesen 500 ezerbe kerülne (300 a kocsi, 110 a jogsi, 90 a + költség), amiből 140 már megvan. Nemrég múltam 16. Milyen munkával, mivel tudnék ennyi pénzt összeszedni? Számítógép előtt ülök sokat, ezért valami internetes munka lenne a legjobb, csak hát azokból is sok féle fajta van, de persze mondhattok akármilyen pénzszerzési lehetőséget is. Köszönöm!

2012. dec. 15. 23:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
9.vagyok. 10-es válasza tetszik. Amit én ajánlottam, annak a vezetője szakács volt és most nálunk tripla gyémánt vezető! :D
2012. dec. 19. 23:57
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem kamu minden netes munka! Nagyok sok kamu van köztük, úgyhogy könnyű így általánosítani, de vannak igaziak is. Régen engem is "vertek már át" (nem komoly ügy, mert pénzt nem vesztettem, csak szimplán nem fizették ki a munkámat). Ki kell próbálni sokat, és akkor találsz rendeset is.
2013. jan. 20. 17:59
 13/15 anonim ***** válasza:
Előző: Ha elvégzel egy munkát és nem fizetnek ki, az ugyanaz, mintha kifizettek volna, de a bankautomatától hazafelé menet elvesztetted volna a pénzt. Legalábbis anyagi szempontból. Persze nem akarom felkavarni az érzéseidet, ha te így tetted magadban rendbe a dolgot.. De azért ne nagyon csapd be magad.
2013. jan. 20. 20:19
 14/15 anonim ***** válasza:
Ja és ettől persze igazad lehet abban, hogy van működő netes munka. Egyiknél engem sem fizettek ki, de attól még lehet hogy van működő is.
2013. jan. 20. 20:21
 15/15 anonim ***** válasza:
2 dollárról volt szó, amit, 1 héten át napi kb. 5 perc munkáért kaptam (vagyis nem kaptam :D). Nem egy nagy érvágás még úgy se, hogy amúgy minimálbérből élünk :)
2013. jan. 20. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!