17 éves koromra fél milliót kéne keresnem, hogyan?
Minden internetes munka kamu.
Max. elmehetsz diákmunkára.
Ha komolyabb videókat tudsz összerakni azzal lehet keresni.
Nekem egyik ismerősöm FPS játékokkal játszik és magától tanult meg videókat szerkeszteni. Nagyon komoly grafikus cuccokat összetud dobni. Viszont egy 3-4 perces videón több heteket is dolgozik és több 10 gigányi HD felvételből kreál youtube-ra videókat. Több külföldi ismerősének szokott videót csinálni (játékos bemutató, clan videó, cup videók stb.) és néha elég szép összegeket kap. Viszont ő már rég csinálja és vannak ismerősei.
Csak azért írtam, hogy legyen viszonyítási alapod.
Nézd, én még valamirevaló netes munkával nem találkoztam, pedig nem egyet, nem kettőt kipróbáltam volna. (A kukkolós meg meztelenkedőset nem, de gondolom, te sem erre gondoltál. Bár az jövedelmező állítólag.)
Ha lenne is nem kamu netes munka, nem végezhetnéd, mert nem vagy nagykorú. Ez azt jelenti, jogilag nem vagy cselekvőképes.
Valamit valamiért. Add el a cuccaid, kérj alkalmakra (szülinap, névnap, ünnepek) pénzt, és rakosgasd össze szépen. Akkor meglesz.
Bár kétlem, hogy a jogsi 110-ből megvan, de legyen úgy.
Számolj a gk. átíratással, téli-nyári gumikkal, biztosítással is.
De igen van megoldás.
Benne vagyok egy nagyon komoly üzletben, ami nem ingyenes, de kifizethető a beugró. Hogy mennyit keresel vele az pedig attól függ, Trabanttal vagy Mercedesszel akarsz taxizni. :), na és mennyi munkát teszel bele.
Tegnaptól még a normál jutalékot is megfejelték az ünnep miatt, extra 300 $-al. Ez nem egy hagyományos, internetes munka, de interneten nagyon jól végezhető.
Én csak infót adok róla,ha megadod skype elérhetőséged, már amennyiben érdekel,aztán eldöntöd kell-e neked.
bankrablás, prostitúció, sikkasztás, emberrablás....te mondtad hogy bármilyen pénzkeresési lehetőséget elfogadsz :D
Csak trollkodok, ne vedd komolyan :D
Próbáld ki hogy elhelyezkedsz szakácsnak vagy pincérnek valamilyen étteremben, de úgy gondolom egy színvonalas helyen egy takarító is jól keres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!