Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » 17 éves koromra fél milliót...

17 éves koromra fél milliót kéne keresnem, hogyan?

Figyelt kérdés
17 éves koromban szeretnék autót venni. Összesen 500 ezerbe kerülne (300 a kocsi, 110 a jogsi, 90 a + költség), amiből 140 már megvan. Nemrég múltam 16. Milyen munkával, mivel tudnék ennyi pénzt összeszedni? Számítógép előtt ülök sokat, ezért valami internetes munka lenne a legjobb, csak hát azokból is sok féle fajta van, de persze mondhattok akármilyen pénzszerzési lehetőséget is. Köszönöm!

2012. dec. 15. 23:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
88%

Minden internetes munka kamu.

Max. elmehetsz diákmunkára.

2012. dec. 15. 23:53
 2/15 anonim válasza:
100%
Elmész diákmunkára valamelyik boltba árufeltöltőnek aztán a fizetésed félre teszed
2012. dec. 15. 23:53
 3/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Bocs, internetes munka alatt nem az ilyen klikkelgetős dolgokra gondoltam hanem az olyanokra amiket számítógépen lehet intézni. Például az elektronikus zenekészítés mennyire jövedelmező? Egy ideje már foglalkozom a dologgal, pont úgy mint a videós effektekkel. Szóval főképp az ilyen médiai dolgok érdekelnek, amikkel akár youtubeon is szép összegeket lehet keresni. Valakinek nincsen esetleg tapasztalata ilyen téren?
2012. dec. 16. 00:00
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha komolyabb videókat tudsz összerakni azzal lehet keresni.

Nekem egyik ismerősöm FPS játékokkal játszik és magától tanult meg videókat szerkeszteni. Nagyon komoly grafikus cuccokat összetud dobni. Viszont egy 3-4 perces videón több heteket is dolgozik és több 10 gigányi HD felvételből kreál youtube-ra videókat. Több külföldi ismerősének szokott videót csinálni (játékos bemutató, clan videó, cup videók stb.) és néha elég szép összegeket kap. Viszont ő már rég csinálja és vannak ismerősei.

Csak azért írtam, hogy legyen viszonyítási alapod.

2012. dec. 16. 01:05
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, én még valamirevaló netes munkával nem találkoztam, pedig nem egyet, nem kettőt kipróbáltam volna. (A kukkolós meg meztelenkedőset nem, de gondolom, te sem erre gondoltál. Bár az jövedelmező állítólag.)

Ha lenne is nem kamu netes munka, nem végezhetnéd, mert nem vagy nagykorú. Ez azt jelenti, jogilag nem vagy cselekvőképes.

Valamit valamiért. Add el a cuccaid, kérj alkalmakra (szülinap, névnap, ünnepek) pénzt, és rakosgasd össze szépen. Akkor meglesz.

Bár kétlem, hogy a jogsi 110-ből megvan, de legyen úgy.

Számolj a gk. átíratással, téli-nyári gumikkal, biztosítással is.

2012. dec. 16. 01:24
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha évente van 1-2 százezred a kocsira, csak akkor vágj bele! Szép dolog a saját autó, de drágább fenntartani, mint megvenni... erről beszélgess el faterral, vagy valakivel.
2012. dec. 16. 01:47
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem szívesen szegem kedvedet, de egy év neked kevés lesz ahhoz hogy összeszedj félmilliót. Gondolom suliba jársz, tehát csak nyáron érnél rá dolgozni, az a három hónap meg kevés hozzá, még ha szerencséd is van a munkakeresésben. Esetleg ha a szüleid is besegítenek, meg lehet oldani. De az autó fenntartása tényleg drága, én 30 éves vagyok de még se kocsim se jogsim, és nem is akarok, mert nem lenne jó befektetés. Ha nagyon szükségem van kocsira megkérek egy ismerőst egy fuvarra.
2012. dec. 16. 08:09
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Nagy baj lenne, ha 1-2 évvel később lenne csak kocsid? Mert szerintem jobb lenne...
2012. dec. 16. 11:21
 9/15 anonim ***** válasza:
36%

De igen van megoldás.

Benne vagyok egy nagyon komoly üzletben, ami nem ingyenes, de kifizethető a beugró. Hogy mennyit keresel vele az pedig attól függ, Trabanttal vagy Mercedesszel akarsz taxizni. :), na és mennyi munkát teszel bele.

Tegnaptól még a normál jutalékot is megfejelték az ünnep miatt, extra 300 $-al. Ez nem egy hagyományos, internetes munka, de interneten nagyon jól végezhető.

Én csak infót adok róla,ha megadod skype elérhetőséged, már amennyiben érdekel,aztán eldöntöd kell-e neked.

2012. dec. 16. 13:07
 10/15 anonim válasza:

bankrablás, prostitúció, sikkasztás, emberrablás....te mondtad hogy bármilyen pénzkeresési lehetőséget elfogadsz :D

Csak trollkodok, ne vedd komolyan :D

Próbáld ki hogy elhelyezkedsz szakácsnak vagy pincérnek valamilyen étteremben, de úgy gondolom egy színvonalas helyen egy takarító is jól keres.

2012. dec. 18. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!