28-30 éves korra lehetséges hogy valakinek saját lakása van?
Figyelt kérdés
Hogy ennyi idősen meg tudta venni.2012. dec. 11. 20:49
1/34 anonim válasza:
Itt már olvastam olyat is hogy 20 évesen is. Saját erőből.
2/34 anonim válasza:
Saját erőből sehogy. Kellett hozzá a szülők segítsége is. Még akkor is, ha tőzsdézett.
3/34 anonim válasza:
Igen nekem is van és sok munkatársamnak
4/34 anonim válasza:
23 évesen saját erőből vettem árverésen 50% készpénzért!
5/34 anonim válasza:
Sokaknak teljesen/részben hitelből, mások örökölték, mások gyűjtöttek rá.
Egyébként ez volna a normális, hogy a 30-as éveire az ember már össze tud szedni egy lakásra valót.
6/34 anonim válasza:
szerencséje volt, örökölt/éppen kapott jó állást.
én hiába keresek, suli mellett semmi nincs csak hétvégi árurakodás, de abból meg nem fogok lakást venni :)
7/34 anonim válasza:
Valamennyi szülői segítséggel simán.
8/34 anonim válasza:
tetrónak van, és megdolgozott érte
9/34 anonim válasza:
26 évesen teljes mértékben saját pénzből vettem egy 3 szobás panelt, kiadtam 2 szobát albiba és 3 év alatt összeszedtem egy kertesre a pénzt, úgy hogy központban van és nem kicsi...nekem jól jött a válság, jó lementek a házárak :)
Hozzáteszem anyum aki lényegében elhagyott külföldre ment hogy jobban éljen még most 27 év után sem sikerült saját lakást szerezni (Floridában)
10/34 anonim válasza:
Igen, önállóan, 25 évesen is lehetséges. Bankban képviselőként annyit kereshet egy hónap alatt egy motivált, tehetséges fiatal, mint más 1 év alatt se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!