Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » 1 éve vagyok regisztrált...

Rokalacs kérdése:

1 éve vagyok regisztrált munkanélküli, pályakezdő; aktív korúak ellátását intéztem el 1 hete. A levélben írták, hogy regisztrálnom kell a munkanélküliben 15 napon belül. Most akkor be kell mennem, és kérni személyesen közmunkát, vagy kiértesítenek?

Figyelt kérdés
Ugye 30 napot kell(ene) 1 évben ledolgoznom, de mivel dec. 1-én állapították meg az egészet, időm nem lenne a 30 napra ebben az évben. Akkor most mi az isten van?

2012. dec. 10. 09:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nekem is van egy nagy gondom.Nem értem,hogy van.A munkaügyön regisztráltak,majd később törölték,mert a korona miatt nem mentem.Aztán amikor a korona csendesűlt,megint tudtam menni és kértem regisztrációt.Kaptam kiskönyvet,de a régit is elfogadták volna és három hónap múllva mennem kell újjból jelentkezni.Azt mondták az előző regisztrációt hozzák vissza és ezért semmilyen papírt nemkértek,még a harmonikás rózsaszín könyvet sem.Akkor most így egyáltalán kaphatok segélyt és ha igen mikor?Vagy csak regisztráció van,ha régit nézzük már eléggé régóta,de előtte hatórában közcélún dolgoztam sokáig,évekig.Most,hogy értelmezhetem akkor az egészet?Ha,valaki megírná,megköszönném a választ.Semmilyen papírt nemkértek,csak újjból kiskönnyvel kell három hónap múllva jelentkeznem.Nő vagyok,de régen olyan helyre küldtek ki ami nem is létezett majd bocsánatot kértek a tévedésért.Ács,heggesztő,kőműves,traktoros ilyenek vannak szinte munkák.Nő létemre,hogy válaljak beton hordást pl?:(Ezért,nemtudok még munkát végezni.
2022. ápr. 6. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!