Mit tegyünk? Van megoldás?
Van egy nagy házunk Pest környékén.Ikerház.Az egyikbe mi lakunk(én az anya,1 kisbabám,1 12 éves kislányom,és a párom).a másik oldalon laknak 5-et (apám,testvérem,a felesége és a 2 fia akik kisiskolások).Mi nagyon elszeretnénk költözni,mert már nem szeretünk,itt lakni ebben a házban mert túl nagy és nehéz fizetni is.Arra gondoltunk,hogy ugyanebben a kisvárosban keresnénk egy 2 szobás kis lakást de abból a pénzből amiből eladtuk ezt a nagyon,a mostanit.De itt a bibi.Apám nem akarja eladni,azt mondja hogy ő itt fog meghalni mert imádja ezt a házat,ő már sehova nem akar menni és ő a haszonélvező is.A bátyám meg,hát ő az egésznek majdnem hogya tulajdonosa,ővé itt minden a sufnitól elkezdve agarázsig.Nekünk csak kevés részünk van.Bátyámék se akarják eladni.Tudni kell azt is hogy nekik több tíz milliós hitelük van,nekünk "csak" három millió.Arra gondoltunk hogy amiből eladtuk a mostani házat abból kifizetnénk,és a többi meg menne az új lakásra.Mit tegyek?Nagyon el szeretnénk költözni.Csak hozzáértők,és normálisak válaszát várjuk.Köszönjük
37/N
Nálunk is hasnoló a helytez még otthon lakom Nagyanyáma haszonélvező Anyám a tulajdonos,de nem tudunk kisebbe menni,mert a Nagyi kijelentett,hogy ő itt fog meghalni.Semmit nem lehet csinálni,majd felfogja,ha kiraknak minket az utcára a sok tartozás miatt...:-(
Igaz közölte akkor ő öngyilkos lesz.
utolsó:
Akkor fogod magad, összepakolsz és költözöl. Gondolom nem láncolnának 26 évesen az ágyhoz.
A baj az, hogy ti már akkor sajátotoknak érzitek az örökségeteket, mikor szerencsétlen szüleitek még meg sem haltak. Ez pedig... khm. Szóval érted.
# 17
Miért nem így van? Lepontozhatsz nyugodtan, attól még így lesz.
Majd ha megdolgozol egy SAJÁT házért ahova befogadsz valakit akkor megérted. Jelenleg csak lesed az "ingyen" örökséget, mint a keselyű. És tetszik, nem tetszik, ez undorító.
Nem,ne adja el,de akkor aztán meg ne sírjon,ha a válaszoló elköltözik,hogy jaaaaj,egydeül nem tudom fenntartani,gyere haza kisfiam/kislányom mert éhen halok kikapcsoláják/leárverezik.stb.
Tapasztat nekem a Nagyim csinálta ezt,neki minden áron kellett a 100 nm-es lakás és pont.Mindneki adjon össze,hogy ő azt fenn tudja tartani!A mai világban mindenkinek össze kell húzni magát az idősek is értsék meg,ha nem tellik nagyonn lakásra kisebbe kell menni!Szerintem nem szép egy szülőtöl,hogy magáoz köti a gyerekét cskmert ő "golfozni" akar a lakásában/házában!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!