Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ebben most van igazság?

Ebben most van igazság?

Figyelt kérdés
Angliában élő rokonom,3-hetet töltött magyarországon, és elég rossz volt,de kizárólag az időjárást irigyelte tőlünk. Azt mondta az itteni átlag egy havi fizetés nagyon kevés a megélhetéshez még akkor is ha az ember sporolni próbálna, állítása szerint itt még a gagyi is drága (kínai ruha stb)Ti egyet értenétek vele,ha esetleg nektek mondta volna?
2009. aug. 19. 13:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
17.23-as vagyok.Azt elfelejtettem írni,hogy én nem Londonban élek,ott tényleg sokkal drágább minden,ezt elismerem!de hát Anglia nem csak Londonból áll..
2009. aug. 19. 17:25
 12/13 A kérdező kommentje:
A lakás bérlés tényleg nem a legolcsobb ezt ő is megmondta,de ha neki még így is megéri.... akkor biztos nem hazudott nekem,lehet,hogy vannak dolgok angliában amik drágábbak,mint itt,de ott a minimálbér is annyi,mint itt egy jól kereső ember havi fizetése.Nem úgy festette le nekem az ottani életét,hogy dúskál a pénzben,mindössze annyit mondott,hogy az ottani átlagosan élő emberek azért jóval jobban élnek,mint az itt átlagos fizetésből élők.Pl én is átlagos fizetésből élek,mégis van olyan hónap amikor bizony marhára nem tudok jól kijönni a fizetésemből,pedig úgymond tudatos vásárló vagyok. Ő egyszerűen csak viszonyított,tényleg nem ruhából,meg kajából áll a világ,viszont mindkettő fontos célt szolgál,fontosabbat,mint egy kozmetikai kezelés vagy egy jó frizura elkészítése.Bizonyára ő sem engedhet meg magának mindent,ezt ő maga is megmondta,de ugyanabból a munkából,amiből én élek ő ott kint jóval több mindent megengedhet magának.
2009. aug. 19. 21:12
 13/13 anonim ***** válasza:

nagyon egyszerű. a szolgáltatásik drágábbak nyugaton, mint MO-n.

különben meg azt kellene összehasonlítani, hogy hány órát/percet kell dolgozni pl. egy kg kenyérért vagy egy csésze kávéért stb.

2009. aug. 20. 01:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!